Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Clubul Equestria deschide sezonul competiţional outdoor ecvestru

Clubul de Echitaţie Equestria, una din cele mai moderne baze hipică şi singura din România amenajată la standardele impuse de Federaţia Ecvestră Internaţională, organizează în perioada 9-10 aprilie 2011 un nou concurs de echitaţie ce deschide sezonul competiţional outdoor. Este primul concurs de sărituri outdoor ce are loc în România pe anul 2011.

În concurs au fost înscrişi aproximativ 80 de cai, cu călăreţi din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară. Concursul reuneşte atât sportivi profesionişti cât şi amatori. Pe parcursul celor două zile concursul va avea 8 probe. În prima zi sunt patru probe ce se vor desfăşura la baraj: proba nr. 1 – nivel F (80 cm), proba nr. 2 – proba de nivel E (1,oo m), proba nr. 3 – proba de nivel D (1,10 m) şi proba nr. 4 – proba de nivel C (1,20 m) iar în ziua a doua vor fi patru probe ce se vor desfăşura la cronometru: proba nr. 5 – nivel E – 1,00 m, proba nr. 6 – nivel E – 1,05 m, proba nr. 7 – nivel D – 1,1 m şi proba nr. 8 – nivel C – 1,25 m.  Concursul se va desfăşura în manejul exterior , pe o suprafaţă de nisip de dimensiuni 65 m/75 m  iar încălzirea se va efectua în manejul interior, pe o suprafaţă de nisip de 30 m/75 m.

Spectacolul este deschis publicului larg iar intrarea este liberă în ambele zile. Clubul are amplasată o terasă exterioară cu vedere spre terenul exterior de unde se poate viziona concursul.

Competiţia se va desfăşura la Baza Hipică “Ştefan Stoica”, din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com.Snagov.

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr.Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele având acces direct în padocurile exterioare individuale, duşuri cu apă caldă şi rece pentru cai, adăpători automate şi două solarii. În zona funcţională a grajdului se mai găsesc: două şelării, patru locuri pentru curăţat calul, zonă de spălat harnaşamentul calului, grupuri sanitare, loc pentru activitatea veterinarului şi loc special pentru potcovit. O zona foarte importantă a clubului o reprezintă manejurile acoperite, manejul mai mic rezervat începătorilor şi lucrului la coardă, şi de manejul principal, rezervat în special călăreţilor mai avansaţi şi antrenamentelor mai specializate, de obstacole şi dresaj. Clubul deţine 22 de cai, dintre care 14  proprii şi 9 în pensiune, aparţinând unor persoane private. Toţi caii sunt dresaţi, antrenaţi şi îngrijiţi pentru divertisment şi şcoală de călărie de către 3 instructori.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: