Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Lucian Bute va boxa la Bucureşti pe 9 iulie

Lucian Bute a anunţat într-o conferinţă de presă că îşi va apăra centura mondială la Bucureşti, pe 9 iulie. Lucian Bute a declarat că nu s-a stabilit încă adversarul pe care-l va întâlni în România, dar spune că este pregătit pentru orice adversar. Boxerul a precizat că vrea să mulţumească românilor care l-au urmărit de-a lungul timpului la TV.

„Pe 9 iulie următorul meu meci va fi în România. Nu s-a anunţat încă adversarul, dar ştiu că am vrut mereu să-mi apăr centura în România. Sunt român şi mă mândresc cu asta, pentru că mulţi români vor să fie live alături de mine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine la televizor, acum am şansa să le întorc serviciul venind la Bucureşti. În câteva zile vom afla cu cine voi boxa, dar sunt pregătit pentru oricine, sunt campion mondial, numărul 1”, a spus Bute într-o conferinţă de presă.

 

 

În acelasi timp, Lucian Bute va promova brandul turistic al României în cadrul Galei de la Bucureşti. Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute şi Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă comune, organizată astăzi, 8 aprilie 2011, că Lucian Bute va boxa la primul său meci în România (organizat la Bucureşti, pe 9 iulie a.c.), sub însemnele brandului de turism al României.

“Îmi exprim satisfacţia în ceea ce priveşte colaborarea ministerului cu Lucian Bute. A fost o decizie foarte inspirată. Ne bucurăm că avem în sfârşit ocazia să arătăm că domnul Bute este în primul rând român. Federaţia este cea care îşi asumă greul organizării, însă noi vom fi alături de organizatori pentru a avea în final un spectacol grandios şi sperăm o nouă victorie”, a declarat Elena Udrea.

“Este o mare onoare să anunţ faptul că următorul meu meci va fi în România, pe 9 iulie. De când am devenit campion mondial am vrut să vin în România să îmi apăr centura. A fost un vis care este pe cale să se realizeze. Toate privirile vor fi aţintite asupra României. Eu am promovat mereu România şi o voi face cu atât mai mult acum, când am încheiat acest protocol cu MDRT. Îi mulţumesc doamnei ministru pentru oportunitatea de a promova România astfel”, a declarat Lucian Bute.

Promovarea României ca destinaţie turistică, sub însemnele brandului de turism, se realizează, în cadrul meciurilor jucate de Lucian Bute, pe tot parcursul anului 2011, în baza unui parteneriat încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Lucian Bute.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: