Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– DENT ESTET lanseaza in premiera Executive Dental Care

DENT ESTET anunţă lansarea unui nou serviciu stomatologic, în premieră în România: Executive Dental Care®. Acesta se bazează pe metoda Sleeping Dentistry, deja practicată cu succes în cabinetele stomatologice din Statele Unite. Serviciul Executive Dental Care® le oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente complexe, care presupun numeroase vizite la medicul dentist, într-o singură ședință de acest tip.

Lansăm noul serviciu Executive Dental Care® ca urmare a unei atente analize a pieței și a pacienților noștri. Mai mult, studii recente arată că un procent mai mare de 50% dintre adulți amână controlul stomatologic din cauza lipsei de timp. Prin Executive Dental Care® le oferim pacienților o soluție reală pentru acestă problemă.”, a declarat Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Tratamente complexe într-o singură vizită

Executive Dental Care® este destinat persoanelor ocupate, cărora timpul nu le permite să beneficieze de tratamente stomatologice îndelungate. Serviciul oferă posibilitatea de a efectua mai multe intervenții în cadrul unei singure vizite.

“În timpul unei ședințe Executive Dental Care® se poate efectua orice tip de tratament, de la proceduri de estetică dentară și facială prin programul INSPIRE®, până la implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială. Astfel, un plan complex de tratament care ar dura în mod normal 1 an, sau chiar 2 ani, ar putea fi efectuat şi într-o singură ședinţă de tipul Executive Dental Care®”, a adăugat Dr. Oana Taban.

Implantul dentar –procedura perfectă pentru Executive Dental Care®

Una dintre procedurile stomatologice specifice pentru Executive Dental Care®, este implantul dentar. Deoarece peste 70% dintre persoanele cu vârste între 35 și 65 de ani se confruntă cu lipsa unuia sau mai multor dinți permaneți din variate motive, este evident că un număr foarte mare de persoane are nevoie de implanturi dentare. Până acum, această procedură a fost evitată de persoanele ocupate deoarece implică o perioadă mai mare de timp și necesită numeroase vizite la cabinetul stomatologic. Pentru toți aceștia, Executive Dental Care® reprezintă o soluție extrem de eficientă.

Tratamente 100% fără durere

De noul serviciu, Executive Dental Care®, se vor bucura și persoanele care se tem de vizitele la cabinetul stomatologic, care resimt durerea mai accentuat sau care au suferit traume în trecut legate de tratamentele stomatologice.

Procedura presupune anestezierea pacientului printr-o varietate de metode foarte sigure și fără efecte secundare. Ele sunt expuse pacientului de la prima discuție și acesta poate să aleagă împreună cu medicul anestezist DENT ESTET metoda cea mai potrivită pentru el. Pacienții pot alege între inhalo-sedare și analgo-sedare. În oricare din cazuri, amintirile neplăcute legate de durere, zgomotul aparatelor, mirosul sau gustul materialelelor folosite, vor fi complet inexistente.

DENT ESTET este clinica stomatologică numarul 1 din România care a implementat pe această piață specializarea medicilor săi în domenii diferite pentru a oferi pacienților adevărați experți. Cu peste 12 ani de experiență în servicii premium de estetică dentară și peste 15.000 de pacienți în cele 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanență, de la lansare și până  astăzi, cel care a stabilit standardul de excelență în toată gama de servicii stomatologice. Rețeaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulți și singura clinică din Romania dedicată în exclusivitate copiilor și adolescenților, DENT ESTET 4 KIDS.

Mai mult, DENT ESTET a fost prima clinică din țară care a achiziționat și a dotat fiecare sediu cu un microscop performant ZEISS®, aparat ce permite perfecționarea tratamentului endodontic și rezultate de durată. Tehnologiile folosite sunt utilizate la nivel internațional, în clinici din SUA, Germania, Franța, Anglia și Israel.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: