Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Salon de Joburi Imobiliare: 16-17 aprilie, Piata Constitutiei

Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) si Targul Imobiliar National tIMOn organizeaza in zilele de 16 si 17 aprilie primul salon cu joburi exclusiv din domeniul real-estate, in cadrul targului imobiliar din Piata Constitutiei. Asociatia Brokerilor Imobiliari are sub umbrela sa o oferta vasta de joburi disponibile imediat in cadrul agentiilor partenere ale asociatiei.

Candidatii recrutati in cadrul Salonului sunt sustinuti de catre Asociatia Brokerilor Imobiliari, care le va pune la dispozitie gratuit o sesiune de cursuri de brokeraj imobiliar, constand intr-un program de training la nivel avansat în domeniul compentenţelor legate de real-estate. Pe parcursul celor trei zile de cursuri se vor prezenta studii de caz şi vor fi oferite bazele teoretice pentru candidati, menite sa ii ajute să practice la nivel de top meseria de broker imobiliar. Diplomele eliberate sunt vizate si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

De ce este brokerajul imobilar o profesie potrivita pentru tinerii absolventi?

A fi nou in campul muncii este dificil, dar nu trebuie sacrificat chiar totul. Printre cele mai dorite beneficii de catre tinerii absolventi se afla posibilitatea de a avea un program flexibil. Un broker imobiliar isi defineste singur programul si isi alege singur persoanele cu care vrea sa lucreze, veniturile sale depinzand in totalitate de cat de multa putere de munca are.

Meseria de broker imobiliar poate fi o solutie viabila pentru cei dornici de castiguri financiare importante chiar daca nu au o experienta impresionanta intr-un anumit domeniu.

Pentru a lucra ca broker imobiliar este necesar sa ai capacitate de negociere, sa poti comunica cu oameni diferiti si sa fii convingator pentru a-i determina sa-ti accepte propunerile. Esti omul potrivit pentru a practica meseria de broker imobiliar daca iti poti transfera aceste aptitudini intr-o noua cariera.

Brokerii imobiliari au networkingul in sange. Networkingul presupune initiativa si participarea la evenimente cu obiectivul de a cunoaste si construi relatii cu persoane care impartasesc aceleasi interese profesionale.

Brokerii imobiliari nu sunt jucatori pasivi, ci depun efort, isi asuma riscuri si ies din zona lor de confort pentru a-si creste mereu sansele de reusita.

Asociatia Brokerilor Imobiliari este o organizatie autonoma, cu caracter non-guvernamental si nepatrimonial, in folosul public. ABI s-a nascut ca o consecinta fireasca a evolutiei pietei imobiliare din Romania. Atat brokerii/agentii imobiliari, cat si publicul larg au nevoie de o interfata prin intermediul careia sa interactioneze pe baza unor principii solide si respect reciproc.

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: