Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– 275.000 de elevi din 660 de scoli au fost invitati de Carrefour sa deseneze

Ca in fiecare an Carrefour sarbatoreste Pastele antrenand elevii claselor I-VIII (din Bucuresti si Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta) sa deseneze si sa castige zeci de mii de premii. Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour.

Astfel 15 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special organizate pentru ei.

Elevii au fost invitati la aceasta editie sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “De Paste, iepurasul aduce cadouri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour in toata luna aprilie.

La concurs au participat aproximativ 275.000 elevi, clasele I-VIII, de la 660 de scoli care au primit planse in cele 15 orase :

Marile premii sunt :

  • Premiul I 15 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hypermarket Carrefour.
  • Premiul II –  15 sisteme informatice, oferite de Carrefour
  • Premiul III23 biciclete oferite de Eurosport DHS;
  • Mentiuni clasele I-IV23 DVD playere, oferite de Philips Romania;
  • Mentiuni clasele V-VIII23 aparate foto, oferite de Carrefour;
  • Mentiuni speciale150 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare: peste 20.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Apollo Mod Distribution,  Colgate, Dacris,  De Silva, Eurosport DHS, Henkel, Herlitz Romania, Ico Lianora, Monte Banato, Nestle Romania, Omnitoys, PEPSI, PHILIPS, Pigna, Procter&Gamble, RTC, Stabilo, KORES, Savcom, Total Office, UNILEVER.

“Ne bucuram ca am mobilizat atat de multi elevi sa deseneze si sa sa ne impodobeasca magazinele cu lucrarile lor, pe care le vom expune toata luna aprilie. Este o actiune educativa foarte draga noua si pentru a-i recompensa, iepurasul va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland si mii de alte premii. Le multumim copiilor pentru participare si le uram Paste fericit, alaturi de cei dragi lor!” – Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: