Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Agricola Bacau ofera consumatorilor Salam Sibiu ediţie de colecţie – cu şampanieAgricola Bacău lansează două noi produse pentru cei pretenţioşi: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie – cu şampanie şi salamul Peleş. Aceste două sortimente sunt o premieră pentru piaţa românească şi au fost special create pentru momentele de sărbătoare, precum Paştele. În plus, pentru consumatorii care sunt atenţi la siluetă, Agricola Bacău pune la dispoziţie şi Jambonelul din piept de pui, cu mai puţine calorii şi cu un ambalaj special.

Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie – Şampanie este un produs unic ce combină cu îndrăzneală robusteţea savuroasă a cărnii de porc şi rafinamentul şampaniei. Salbac, companie din Grupul Agricola Bacău, a conceput acest produs în ediţie limitată pentru toţi cunoscătorii delicateselor. Aceştia pot achiziţiona noul sortiment în varianta de 470 grame, ambalat într-o cutie elegantă pentru un Paşte rafinat.

Salamul de Sibiu cu aromă de şampanie completează în mod inspirat gama derivatelor acestui produs preţios după ce Agricola Bacău, în 2009 de Crăciun, a lansat Salamul de Sibiu  Ediţie de Colecţie – Coniac, disponibil doar în perioade ca acestea.

„Am lansat pentru cei pretenţioşi două noi produse unice pe piaţă, preţioase: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie cu şampanie şi Salamul Peleş. Aceste produse oferă consumatorilor atât gustul unic al cărnii de porc cât şi rafinamentul unor ingrediente speciale, precum şampania sau condimentele naturale” a declarat Angelica Şmil, directorul companiei Salbac SA, firmă din cadrul grupului Agricola Bacău.

Salamul Peleş este al doilea produs nou lansat de Agricola Bacău. Acesta este şi al doilea sortiment de salam crud uscat cu mucegai din portofoliul companiei. Are o savoare distinctă şi un gust perfect conturat, fiind obţinut după o perioadă de maturare de 45 de zile. Salamul Peleş se comercializează calibrat la 300g, preţul recomandat la raft fiind de 13,5 lei/ bucată.

În plus, pentru cei care sunt atenţi la siluetă, Agricola Bacău pune la dispoziţie, în ediţie limitată, în perioada Sărbătorilor Pascale, Jambonelul din piept de pui. Pentru a-i susţine pe cei care preferă produsele cu mai puţine calorii, Salbac produce acest sortiment şi în varianta calibrat la 500 grame, în cutie cadou personalizată şi fără costuri suplimentare.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: