Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Al doilea KFC Drive Thru din România se deschide la Palas Mall

La PALAS se va deschide primul KFC Drive Thru din Iaşi şi, totodată, al doilea din ţară după cel din Sibiu. Restaurantul va avea o suprafaţă de peste 410 mp şi va fi situat în PALAS MALL. Noua locaţie este de tip “Drive Thru”, comenzile se pot efectua şi din maşină, iar la ghişeu programul va fi non-stop. KFC Drive Thru de la PALAS va avea şi o terasă în aer liber, iar capacitatea totală a restaurantului va fi de 150 de locuri.

PALAS, dezvoltat de compania Iulius Group în Iaşi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piaţa de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifuncţional cu caracter regional, care se adresează nu doar ieşenilor, ci şi clienţilor din judeţele limitrofe precum Bacău, Vaslui, Suceava,  Neamţ şi Botoşani. PALAS cuprinde spaţii comerciale, birouri clasa A, facilităţi hoteliere, apartamente, cea mai mare parcare subterană din România cu aproximativ 2.500 locuri şi un perimetru de entertainment, toate pe o suprafaţă construită de peste 320.000 mp.

Componenta de retail a ansamblului PALAS este unică prin mixul între două modele de succes: „shopping street” şi „shopping mall”.

  • PALAS MALL va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp şi va cuprinde 118 magazine, food court cu 1.000 locuri, cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific internaţional, department stores, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.
  • PALAS SHOPPING STREET va fi prima stradă comercială de nivel occidental din România şi va totaliza 38 de magazine, desfăşurate pe o suprafaţă închiriabilă de 6.500 mp.

În portofoliul marilor retaileri deja anunţaţi de PALAS se află mărci care intră în premieră pe piaţa din estul României, precum H&M şi TOMMY HILFIGER, primul magazin NEW YORKER din Iaşi, dar şi primul AUCHAN din oraş.

Ansamblul PALAS va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an.

Îndrăgitul brand internaţional KFC (Kentucky Fried Chicken) a intrat pentru prima oară în România în anul 1997, cu un restaurant în Bucureşti. Cea dintâi locaţie din afara Capitalei şi a şaptea din ţară a fost deschisă în Constanţa, în 2004. În prezent, în România sunt deschise 40 de restaurante KFC, dintre care 17 numai în Bucureşti, restul fiind oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov. KFC România are peste 1.000 de angajaţi.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: