Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Duraziv lansează prima vopsea eco label din România, fără miros

Producătorul de materiale de construcții Duraziv lansează vopseaua superlavabilă cu Kauciuc, DURAZIV FĂRĂ MIROS, pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare, singurul produs cu etichetă ecologică europeană din piața de vopsele.

DURAZIV FĂRĂ MIROS a fost  formulată astfel încât să corespundă criteriilor stabilite de UE pentru acordarea etichetei ecologice, atât în ceea ce privește calitatea produsului – prin lavabilitatea și puterea de acoperire – dar și prin reducerea la minim a substanțelor dăunătoare asupra sănătății consumatorului și a mediului.

Prin utilizarea produselor Duraziv Fără Miros, vopsea superlavabilă albă și bază de nuanțare cu Kauciuc®, utilizatorul nu mai resimte prezenţa mirosului specific, nici în timpul aplicării și nici după uscarea peliculei, așa cum se întâmplă în cazul vopselelor lavabile obișnuite, când anumiți compuși volatili continuă să fie emanați din vopsea mult timp după ce suprafața ei de contact este complet uscată.

Produsul este prima vopsea din piață care a obținut dreptul de a utiliza eticheta ecologică. Duraziv este unicul producător industrial din piața de construcții care deține dreptul de a folosi această etichetă pentru unul din produsele din portofoliu. Eticheta ecologică garantează faptul că produsele comercializate potejează mediul și sănătatea consumatorilor, respectând toate standardele europene din domeniu. În România mai sunt patru companii care au dreptul de a utiliza eticheta ecologică pentru produsele sau serviciile furnizate, niciuna activă pe segmentul industrial.

„Exigențele consumatorului român de vopsea au crescut în actualul context economic, atenția acestora îndreptându-se spre proprietățile produselor comercializate. Gradul în care aceste produse protejează sănătatea sau mediul reprezintă un factor important în procesul de selecție al vopselei”, declară Marga Călin, director de marketing Duraziv. „Dispunem de o echipă de cercetare capabilă să aducă elemente noi în această piață. Credem că produsele inovative gândite în laboratoarele proprii vor susține vânzările din această gamă. Duraziv își propune să aducă un aport important la îmbunătăţirea vieţii fiecăruia dintre noi, transmiţând mesajul “Mai bine pentru mediu – mai bine pentru tine”:”, a mai adăugat ea.

Produsul este disponibil prin reţeaua magazinelor de specialitate dar şi prin magazinele on line de materiale de construcţii, la preţul recomandat de 180 lei pentru o găleată de 15 litri.

***

Duraziv este o companie activă pe piața de materiale de construcții încă din anul 2003, când a fost înființată sub denumirea inițială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel şi Irina Guzu. Compania produce materiale de construcţii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare şi exterioare, sisteme complete de termoizolare şi hidroizolare.  Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investiții de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de producție de 200.000 de tone pe an, situată în Popești Leordeni. Fabrica este dotată și cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2010 compania a raportat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, în creştere cu 50% comparativ cu anul precedent.

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: