Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vitantis Shopping Center sustine Targul de Florii si Paste

Vitantis Shopping Center organizeaza pentru prima oara un Targ de Florii si Paste, unde vor fi reuniti mestesugari din toate colturile tarii. Acestia isi vor expune creatiile cu vanzare catre publicul larg. Desfasurat in cadrul Centrului Comercial Vitantis, in perioada 13 – 22 aprilie, targul ofera vizitatorilor producatori si distribuitori ale unor produse traditionale romanesti specifice Sarbatorilor Pascale.

Pe toata perioada desfasurarii Targului, vizitatorii vor putea admira si cumpara produse traditionale romanesti, confectionate manual de catre mestesugari iscusiti, din diferite zone ale Romaniei. Astfel, vor fi prezentate creatii realizate prin: impletire, tesaturi inedite, sculpturi, picturi, broderii, articole ceramice, etc.

In plus, de Florii, vori fi incantati sa aiba posibilitatea sa achizitioneze flori şi aranjamente florale create de renumiţi decoratori florali, prezenti in cadrul Targului. La aceasta prima editie vor fi organizate spectacole inedite, special pregatite, cu diverse trupe de dans si muzica romanesti:
– Corul de copii DoReMi;
– Dansuri pentru copii – spectacol de cântec şi dans popular susţinut de ansamblul „Doina”.

In cadrul Targului, vor fi desfasurate foarte multe activitati tot pentru cei mici, va fi creata special pentru copii o atmosfera de poveste, unde vor putea interactiona cu personajele lor preferate, vor picta in Atelierul Iepurasului si vor participa la diferite concursuri amuzante.

Mai mult decat atat, Targul de Florii si Paste, ofera vizitatorilor posibilitatea de a fi martori la stabilirea unui nou RECORD GUINESS, chiar la VITANTIS SHOPPING CENTER.

Vitantis Shopping Center este situat in sectorul 4, in partea de sud-est a orasului. Centrul este plasat intre doua din cele mai mari cartiere rezidentiale din Bucuresti, Berceni (la sud) si Titan (la est). Reteaua are o pozitie excelenta, la intersectia a doua mari artere de circulatie, respectiv Splaiul Unirii din centrul orasului catre autostrada A2 (Autostrada Soarelui) si Soseaua Vitan-Barzesti, elemente majore de legatura dintre Sudul si Estul Capitalei.

Accesul principal pentru vizitatori se face pe Soseaua Vitan-Barzesti. Transportul public catre Vitantis Shopping Center este asigurat in principal de liniile de autobuze.
Reteaua este formata din Carrefour (hypermarket), Praktiker (DIY), magazine de mobila si obiecte electrice precum si o galerie de cumparaturi. Prima faza a proiectului, incluzand si Praktiker, a fost terminata la sfarsitul anului 2006. Galeria de cumparaturi ofera o mare varietate de bunuri si servicii. Gama de marfuri include imbracaminte, articole de sanatate si frumusete, servicii, bauturi si racoritoare, bunuri de uz personal si pentru timpul liber. Reteaua se intinde pe aproape 79.000 de metri patrati, iar suprafata totala construita atinge aproximativ  29.110 metri patrati. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Reclame

Filed under: Altele, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 940,831 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: