Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Afi Palace Cotroceni, deschis în ziua de Paşte până după miezul nopţii

Mega Fun, cel mai mare centru comercial şi de distracţii deschis non-stop în Estul Europei, anunţă funcţionalitatea mall-ului în ziua de Paşte, când magazinele vor fi deschise începând cu ora 14:00 şi se vor închide la ora 23.30, iar zona de fast-food şi de entertainment va avea un program prelungit până după miezul nopţii, ora 1 am.

„Având experienţa sărbătorilor trecute şi dorind să fim alături de clienţii noştri, am considerat, împreună cu magazinele şi restaurantele partenere, o oprtunitate ca centrul comercial să fie deschis chiar şi în ziua de Paşte. De asemenea, în cazul în care unele branduri doresc deschiderea sau închiderea magazinelor mai devreme de programul stabilit au libertatea de a o face. Pentru anul acesta, ne aşteptăm la o dublare a cifrei de afaceri faţă de o zi obişnuită, dacă ne vor trece pragul la fel de mulţi oameni ca în ziua de Crăciun a anului trecut”, declară Israel Vizel, managerul mallului AFI Palace Cotroceni.

Înainte de ziua de Paşte, sâmbătă, 23 aprilie, toate magazinele, zona de atracţii şi restaurantele din AFI Palace Cotroceni vor fi deschise până la ora 21.00.

În întâmpinarea vacanţei de Paşte, AFI Palace Cotroceni va gazdui primul său târg urban de carte „BookLand”, care va dura 3 zile, între 15 şi 17 aprilie. Sambată, 16 aprilie, toţi pasionaţii de carte, shopping si concerte sunt aşteptaţi să petreacă o noapte albă în MEGA Fun, centrul comercial având program prelungit până în zori de zi, la ora 4 am. Concertele vor fi susţinute de trupe şi artişti precum Voltaj, Andreea Balan, Simplu, Puya, Akcent, Florin Chilian, Elena Gheorghe, Heaven şi alţii, iar spectacole de improvizatie şi teatru de trupe precum Les elephants Bizarres, Trupart, Backstage Boys.

Tot în acest week-end se vor deschide şi terasele de la cele două intrări ale mall-ului AFI Palace Cotroceni.

De Paşte, AFI Palace Cotroceni a pregătit un targ special amenjat pe tot culoarul de la etajul 1, unde vizitatorii se vor putea bucura de produse lucrate manual, produse artizanale realizate cu multa grija si gust, cât şi produse clasice pentru sărbătorile de Paşte. Târgul va dura până pe 24 aprilie.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: