Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– DÜFA se întoarce în România si vrea sa construiasca o fabrica de vopsele

Grupul german Meffert AG, unul dintre liderii europeni în producţia de lacuri şi vopsele, revine pe piaţa din România alături de doi acţionari români, Liviu Stan şi Irinel Gheorghe, după o întrerupere de cinci ani. Cei trei parteneri de busienss se gandesc la contruirea unei fabrici sau chiar la achiziţia unui jucator local in urmatoarea perioada.

Düfa Tec s.r.l., având ca asociat şi grupul Meffert AG, aduce din nou produsele originale germane Düfa pe piaţa locală. Brandul şi-a păstrat popularitatea în rândul consumatorilor români chiar şi în perioada în care a lipsit de pe piaţă, reprezentând un sinonim pentru calitate şi performanţă. Conform datelor SNA de la începutul lui 2010, Düfa era perceput ca fiind încă prezent în preferinţele cumpărătorilor, astfel încât se situa pe locul trei în topul celor mai bine receptate vopsele lavabile din România.

Relansarea şi consolidarea Düfa pe piaţa românească va fi susţinută de experienţa de peste 60 de ani a Grupului Meffert AG – Farbenwerke, dar şi de o politică de marketing şi vânzări orientată către toate segmentele pieţei şi bazată pe parteneriate durabile cu distribuitori şi retaileri, pe atragerea şi fidelizarea micilor meseriaşi şi satisfacerea aşteptărilor consumatorilor individuali din lanţurile de magazine DoItYourself. Düfa oferă o gamă completă de produse mass-market, dar şi lacuri şi vopsele destinate profesioniştilor, fabricate după standardele foarte ridicate ale industriei germane.

Ne-am propus să ajungem pe locul doi în topul celor mai profitabile firme de profil, până în 2015, cu o cifră de afaceri de 3.5 milioane euro până la sfârşitul anului 2011. Investiţiile importante în marketing din cursul acestui an se vor îndreapta către susţinerea magazinelor din reţeaua de retail, a sectorului B2B şi a partenerilor din domeniul DoItYourself, a declarat Irinel Gheorghe, Managing Partner Düfa.

“Capacitatea mare de producţie a celor 6 fabrici din Germania, volumele rulate şi puterea mare de asimilare pe care o are un gigant în industrie permit păstrarea unui nivel constant de calitate a produsului finit, în raport cu preţul. Düfa va fi ultimul brand care va creşte preţurile şi asta fără să facă rabat de la calitatea ingredientelor”, a adăugat Liviu Stan, Managing Partner Düfa.

Produsele Düfa sunt fabricate după reţetele originale ale Meffert AG din Germania, între acestea numărându-se lacuri şi vopsele pe bază de apă, vopsele lavabile de înaltă calitate pentru interior şi exterior, tencuieli decorative, dar şi produse pentru renovare, etanşare şi materiale speciale destinate finisajelor în construcţii.

Vopseaua lavabilă albă Düfa Superweiss, cel mai cunoscut produs al companiei, este ecologică, nu miroase, este uşor de aplicat şi are un grad foarte ridicat de alb, garantând o putere de acoperire excelentă şi rezistenţă la uzură. Produsul poartă marcajul „Der Blaue Engel” (Îngerul Albastru), prin

care garantează compatibilitatea sa cu mediul înconjurător: nu conţine solvenţi, cuprinde plastifianţi sub 0,1% şi minimum de conservanţi.

Düfa Superweiss a primit recent distincţia şi marcajul “foarte bine” pe anul 2011 la Öko-Test, care evidenţiază produsele nepoluante.

Grupul german Meffert AG a vândut în 2005 compania Düfa România către fondul de investiţii american Advent International, acesta având drept de utilizare a mărcii Düfa timp de cinci ani.

În acest interval de timp, Düfa România s-a transformat, dobândind o identitate nouă, sub numele Deutek, cu produse şi mărci proprii, tot aşa cum Ariciul Düfa, ca simbol, a fost înlocuit de Pasărea Deutek.

Strategia de revenire a originalului Düfa a început în august 2010, cu o viziune axată pe aceleaşi principii solide după care s-a ghidat întotdeauna: calitate prin durabilitate, creativitate prin inovaţie, performanţă prin tehnologie şi responsabilitate prin ecologie.

În prezent, Düfa are peste 1500 de parteneri în reţeaua de retail din toată ţara prin intermediul a 20 distribuitori regionali precum şi 2 clienţi majori în segmentul DoItYourself.

Reclame

Filed under: Business, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: