Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Green City lansează o nouă ofertă cu ocazia sărbătorilor pascale

Green City lansează o nouă ofertă cu ocazia sărbătorilor pascale, după ce, discountul de 20% oferit pentru achiziţia unei vile înainte de Paşte a epuizat stocul de 20 de case pus  la dispoziţie, în mai puţin de două săptămâni. Preţul minim al locuinţei ce poate fi achiziţionată cu avans de 5.000 de euro este de 96.000 de euro, plus TVA. Preţul finisajelor este estimat separat iar finisajele se pot efectua în regie proprie sau în parteneriat cu dezvoltatorul.

Persoanele interesate să  achiziţioneze o locuinţă în cartierul Green City pot accesa până la finele lunii aprilie 2011, pachetul “Extraopţiunea Prima Casă”, dela CEC Bank.

Green City oferă o casă contra avansului de 5% din valoarea casei şi a unui angajament de plată pentru perioada aprilie-noiembrie 2011, care se desfăşoară dupa cum urmează: rată lunară de 600 de euro şi încă 1.400 de euro în octombrie, pentru a completa avansul de minim 10%. În luna octombrie 2011, când s-a strâns avansul de 10% se poate accesa cel mai avantajos credit ipotecar existent în acest moment pe piaţă: Prima Casa dela CECBank: 10% avans, perioadă de creditare de maxim 35 de ani, 5,22% (EURIBOR 6M + 4,00%). Pentru accesarea acestui credit, atât evaluarea cât şi analiza dosarului sunt gratuite.

Pentru cei care au nevoie să finanţeze atât avansul cât şi finisajele interioare, Green City pune la dispoziţia cumpărătorilor în parteneriat cu finanţatorul CEC Bank, creditul punte. Creditul PUNTE este potrivit pentru clienţii care deţin în prezent un imobil şi doresc achiziţionarea unei proprietăţi în complexul Green City, dar nu deţin avansul necesar, CEC Bank vine în sprijinul lor oferindu-le acum un credit conceput special:

  • § Perioada de creditare este de 12 luni, în care se rambursează numai dobânda;
  • § Rambursarea creditului se efectuează într-o singură tranşă, la sfârşitul celor 12 luni;
  • § Dobânda: EURO: EURIBOR 6M + 4,99%

Sumele acordate ca şi credit reprezintă avans pentru locuinţa din complexul Green City. Astfel, va puteti muta imediat, fără a fi nevoiţi să vindeţi imobilul pe care-l detineţi. Aveţi la dispoziţie 12 luni în care puteţi căuta un cumpărător pentru vechiul imobil, perioadă în care acesta poate fi chiar închiriat (aducând venituri adiţionale).

“Oferta este ideală pentru familiile care deţin o locuinţă şi doresc să o schimbe cu alta mai spaţioasă. În intervalul aprilie-octombrie, clienţii au posibilitatea să-şi închirieze apartamentul şi să completeze rata lunară de 600 de euro, să vândă apartamentul proprietate personală în cele mai bune condiţii, fără a avea presiunea timpului şi, nu în ultimul rând, să-şi facă eligibile veniturile pentru credit”, a explicat Carmen Dragnea, administratorul complexului rezidenţial Green City.

 Ansamblul de vile Green City a fost construit după modelul oraşelor satelit din zonele metropolitane ale marilor capitale europene, locuitorii având la dispoziţie, în imediata apropiere a locuinţei, toate facilităţile de care dispune o organizare urbană: supermarket, gradiniţă de stat, farmacie, cabinet medical, restaurant, cafenea, contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Casa Tamisa are Parter plus 2 niveluri, cu o  suprafaţă totală utilă de 195 mp şi se adresează familiilor cu mai mulţi copii sau care vor să beneficieze de spaţiu.

Casa Neva, construită în etapa a doua a proiectului, are o suprafaţă totală utilă de 120 de mp, distribuiţi la parter şi etaj.

Green City este situat pe ruta uneia din cele mai importante artere rutiere de ieşire din România, DN5, intrat recent în modernizare, şi  a viitorului aeroport din sudul Capitalei. 

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: