Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Angst a investit 300.000 de euro într-un magazin în Bulevardul Ion Mihalache

Angst a revenit, joi, 14.04.2011, in locatia situata la intersectia bulevardelor Ion Mihalache cu Turda, redeschizand astfel primul magazin al retelei comerciale cu acelasi nume. Angst detine 2 fabrici de carne si produsedin carne pe care le comercializeaza sub marcile Angst si Salsi. Reteaua de magazine  este compusadin 25 de locatii situate in Bucuresti, Buftea, Otopeni si Sinaia.

„Consideram redeschiderea magazinului Ion Mihalache o reparatie morala fata de clientii fideli Angstdin zona Miciurin. Prin acesta actiunearataminca o data ca Angst isi tine intodeaunacuvantul dat fata de consumatorii sai, onorandasfel o promisiune facuta in momentul inchideriilocatiei.” spune Sorin Minea, presedinte al grupului de firme Angst.

„Am incercat in toata aceasta perioada sa gasim un spatiu in zona, dar ocazia s-a ivit abia in urma cu 2 luni, iar bucuria a fost cu atat mai mare cu cat locatia era chiar cea in care am deschis in anul 1994, primul nostru magazin” mai spune Minea.

Din dorinta de a ofericlientilor Angst produse exceptionaleinsotite de servicii de 5 stele, am implementatsi in acest caz noul concept de magazin, ce reprezinta o oaza de eleganta intr-un mediu urban agitat.

Designul magazinuluiimbina perfect ospitalitatea si traditionalismul unui magazin de proximitate cu diversitatea produselor unui supermarket. Conceptul a fost deja implementat cu succes in  marea majoritate a magazinelor Angst.

Investitia de aproximativ 300.000 de euro a fostrealizatapentru o suprafata de 260 mp, transformandlocatiaintr-un spatiu complet de cumparaturi alimentare. Accentul a fost pus pe zona dedicata carnii si preparatelor din carne in care gama « BunatatilorTraditionale » ocupaun spatiudin ce in ce mai mare. In vitrina pentru carne roaspata clientul poate alege specialitati din carnea de porc, de vita, oaie, curcan si pui. Preparatele de gastronomie din « Bucataria Angst »precum si semipreparatele « Angst te invita la gratar » vor fi si ele prezente pentru a satisface chiar si cele mai rafinategusturialeclientilor Angst.

Magazinul ofera insa si spatii dedicate lactatelor si branzeturilor, legumelor si fructelor proaspete, painii si produselor de panificatie.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: