Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Baumix: Noua gama de chituri va genera venituri de circa 1 mil. euro in primul an

Producătorul de materiale de construcţii Baumix îşi adaugă în portofoliu un nou chit de rosturi pentru placări ceramice – Primus Multicolor-, şi estimează că acest produs va aduce în primul an un aport de 1 milion de euro la cifra de afaceri a companiei.

În 2010, piaţa locală de chituri a fost estimată la 13.000 tone (conform studiului Interbiz) iar Baumix estimează menţinerea la acelaşi nivel şi în 2011. În ceea ce priveşte poziţia companiei pe piaţă pentru această grupă de produse, Baumix este brandul numărul I în reţelele de key account.

La nivelul întregii pieţe de chituri, Baumix a înregistrat o creştere a cotei de la an la an, controlând în prezent 15% din piaţă.

“Noul chit Primus Multicolor reprezintă gama premium a chiturilor din punct de vedere al performanţelor şi al prezentării. Este un produs original Baumix, creat în centrul propriu de cercetare şi dezvoltare al companiei, iar vânzările sale, alături de cele ale produselor deja cunoscute, vor contribui la creşterea cotei pe piaţa de chituri până la 20% în 2011, ” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

Primus Multicolor a umplut un gol existent pe piaţa autohtonă, datorită faptului că este un chit de rosturi pentru toate tipurile de plăci ceramice, marmură şi piatră naturală  disponibil în 14 de culori. În ceea ce priveşte forma de ambalare, chitul este disponibil în găleată de 5 kg.

Baumix este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii, unicul producător din România și Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piaţa din România încă din 2003. Compania are la ora actuală șase linii de producţie la Ploieşti cu o capacitate de producţie de 35.000 tone lunar.

 

Reclame

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: