Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cesarom isi creste cu 50% capacitatea de productie pe segmentul de placi decorative

Cesarom, liderul pieţei locale de plăci ceramice, anunţă majorarea cu 50% a capacităţii de producţie de plăci decorative (brâuri şi medalioane) începând cu finele lunii mai, ca urmare a modernizării liniei de decorare pentru acest tip de plăci. O dată cu modificările efectuate în cadrul liniei de decorare, capacitatea de producţie a Cesarom pe acest segment va creşte cu 50% la peste 3 milioane de piese.

Decizia de modernizare a liniei de decorare vine în urma aşteptărilor companiei privind creşterea alertă a vânzărilor pe segmentul de plăci ornamentale în acest an.

Plăcile decorative reprezintă ultimele tendinţe în amenajarea locuinţelor, acestea contribuind la amenajarea unui ambient în care se doreşte eleganţă, stil şi ieşirea din tipare.

Dincolo de impactul pozitiv pe care îl va produce modernizarea liniei de decorare în business-ul companiei, un alt avantaj va fi reprezentat de faptul că aceasta va ajuta la creşterea portofoliului de produse. Pentru început Cesarom va decora plăcile ceramice din colecţiile deja aflate în portofoliu, însă, o dată cu finalizarea investiţiei, se vor putea realiza brâuri şi medalioane şi pe alte formate.

În urma procesului de modernizare, linia de decorare va dispune de o tehnologie avansată de monitorizare şi în acelaşi timp supervizare pentru întregul proces de decorare.

„Plăcile produse prin intermediul acestei linii de decorare vor fi destinate atât pieţei autohtone, cât şi exporturilor”, a declarat Eduard Măcărescu, Director de Operaţiuni al companiei. Cesarom exportă deja în Bulgaria, Grecia, Finlanda, Serbia, Republica Moldova şi Slovacia, iar pentru acest an are în plan extinderea prezenţei pe tot mai multe pieţe din Europa, precum Germania, Franţa sau Marea Britanie.

În prezent, capacitatea totală de producţie a Cesarom în fabrica de la Cluj se ridică la 6,5 milioane de metri pătraţi anual.

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 40 de ani. Compania a devenit, începând cu 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiţi producători europeni şi mondiali de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri).

O dată cu intrarea în grupul Lasselsberger, compania şi-a schimbat numele în Lasselsberger SA, dar a păstrat marca de produs Cesarom.

Reclame

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: