Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Utv HD este receptionat si de abonatii Dolce Interactiv

Incepand cu aceasta saptamana, Utv HD –  prima televiziune muzicala din Romania care emite in format HD -, este receptionata si de abonatii Dolce Interactiv. Utv si-a asumat statutul de role-model pe piata de televiziune muzicala, nu doar din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere tehnic, inca de la inceput investitiile indreptandu-se catre echipamente de ultima generatie.


Cu ocazia aniversarii a 5 ani de emisie, pe 9 aprilie 2010 Utv a lansat canalul Utv HD,  canalul fiind preluat de catre DIGI, UPC , INES IPTV, CANAL S, DIAMANT DATA… atingand un numar oficial de peste 200.000 abonati.

Preluarea de catre Dolce Interactiv era un pas firesc avand in vedere standardul inalt de calitate a continutului oferit in exclusivitate de Utv HD.

Utv HD difuzeaza zilnic 10 ore de muzica in emisiunea “HD Videos Only” ce cuprinde doar videoclipuri in format HD CU un playlist complet diferit fata de UTV SD.  Programul este difuzat zilnic, in intervalul orar 17:00 – 22:00,  cu reluare a doua zi in intervalul orar 09:00 – 14:00 .

Pe parcursul programului “HD Videos Only”  nu sunt difuzate spoturi publicitare, solo spoturi sau alte elemente grafice cu caracter publicitar.

Despre serviciul HD: Utv HD ofera o experienta cu totul noua, revolutionand imaginea si sunetul in moduri in care nu au mai fost percepute de telespectatori pana acum.  Pentru a putea vizualiza Utv HD, consumatorii au nevoie de un receptor specializat (Set Top Box HD), care este oferit de principalii operatori de cablu si de un televizor LCD, LED  sau Plasma compatibil HD (HD ready).   

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: