Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Dolce Sport HD îşi începe emisia din 3 mai

Romtelecom începe luna mai cu o surpriză plăcută pentru fanii sportului, oferindu-le o experienţă autentică a competiţiilor sportive şi a televiziunii de ultimă generaţie. Canalul Dolce Sport este de mâine disponibil şi în format HD, ca parte a pachetului tematic HD disponibil atât pentru abonaţii Dolce, Dolce Interactiv, cât şi NextGen. Iubitorii de sport vor putea astfel să trăiască la maxim cele mai intense momente din cele mai importante întreceri sportive ale lumii.

Dolce Sport HD îşi începe emisia mâine, 3 mai, la poziţia 300, începând cu orele 20:00, cu studioul UEFA Champions League într-un decor nou, modern, la standarde High Definition. Apoi, de la ora 21:45, telespectatorii se vor putea delecta cu un regal la standarde HD.

Prima transmisiune în acest format este returul semifinalei UEFA Champions League Barcelona – Real Madrid, meci care va fi comentat de pe Camp Nou de către Vlad Enăchescu şi Emil Grădinescu. Driblingurile sclipitoare ale lui Messi şi Ronaldo, forţa lui Puyol, gesturile autoritare ale lui Mourinho şi zâmbetul Shakirei care-l va urmări pe iubitul ei, Pique, din tribune, vor putea fi urmărite în cele mai mici detalii de telespectatorii Dolce Sport HD.

Romtelecom a lansat pachetul Dolce HD în iunie 2010, disponibil la tariful lunar de 3,9 euro fără TVA. Standardul HD asigură imagini mai clare de până la cinci ori decât standard definition, oferindu-le astfel clienţilor o experienţă mai vie şi mai aproape de realitate, fiind alegerea perfectă pentru cei care au deja acasă un televizor HD ready sau Full HD si un receiver HD sau HD Interactiv.

Iar clienţilor Dolce care vor să experimenteze calitatea şi sunetul de excepţie ale tehnologiei high definition pentru canalele HD incluse în pachetul lor de bază, Romtelecom le oferă acum posibilitatea de a închiria un receiver HD, pentru doar 2 euro/lună fără TVA.

Reclame

Filed under: Media, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: