Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vodafone lanseaza un program de internship dedicat studentilor si tinerilor absolventi

Vodafone lanseaza astazi, 2 mai, de Ziua Internationala a Tineretului, „Vodafone Internship”, un program ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master, pasionati de tehnologie sau marketing online. Tinerii care vor fi selectati vor avea sansa de a lucra intr-un stagiu platit, timp de 12 luni,  in cadrul departamentelor Techonology sau Marketing din Vodafone Romania.

Programul Vodafone Internship le va oferi tinerilor oportunitatea reala de a experimenta ce inseamna munca intr-o companie multinationala, de a fi parte dintr-o echipa de specialisti si de a incepe cariera in Marketing sau Technology, castigand experienta practica in domeniul comunicatiilor mobile.

„Cautam tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone. Nu cerem experienta practica, nu conteaza daca sunt la primul job in cariera. Tot ceea ce conteaza este disponibilitatea lor de a-si folosi talentul si de a face lucruri extraordinare. Ne asteptam ca toti cei ce vor avea rezultate bune in aceste posturi sa ramana in companie si dupa cele 12 luni” a declarat Vicky Cookson,  Human Resources Director, Vodafone Romania.

Detalii privind conditiile de participare sunt disponibile pe vodafone.ro, la sectiunea Cariere, iar aplicatiile se vor trimite, pana pe 15 iunie 2011, direct pe site, prin completarea unui formular de inscriere. Selectia candidatilor va fi finalizata pana pe data de 1 august 2011, iar internship-ul va incepe pe 1 septembrie.

In cadrul programului sunt disponibile sapte posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online: Inginer, – Access Transport Trainee;  Inginer, Core Network Planner Trainee; Inginer, Radio Frequency Trainee, Inginer, Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee in departamentul TEHNOLOGIE, respectiv Web Developer Trainee; Content Developer Trainee; Community Coordinator Trainee – in departamentul MARKETING ONLINE.  Studentii selectati vor avea parte de training si de ghidare continua: fiecare intern va avea alocat un tutore (angajat Vodafone) care ii va fi alaturi pe toata perioada programului „Vodafone Internship”.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienti, la 31 decembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Reclame

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: