Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– 2011 este anul tabletelor PC

Fără îndoială, 2011 este anul tabletelor PC, gadgeturi care  anul trecut făceau primii pași timizi și ofereau o alternativă mai comodă și mai mobilă în special pentru navigarea online, dar care acum oferă funcții și facilități tot mai avansate și devin tot mai tentante pentru toate categoriile de utilizatori. În oferta Koyos.ro se regăsesc cele mai recent lansate modele, precum Acer Iconia Tab W500, disponibil în premieră, dar și tablete disponibile la cele mai bune prețuri din piață, precum „veteranul” Dell Streak.

Acer Iconia A500 și Iconia W500 sunt două dintre cele mai noi tablete lansate la nivel mondial și se remarcă prin specificațiile de top precum procesor de 1 GHz (modelul W500 dispune de procesor Tegra 2 Dual Core), ecran tactil de 10,1 inch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, spațiu de stocare de 32 GB și conectivitate complexă 802.11 b/g/n. În plus, modelul A500 vine și cu docking station cu tastatură QWERTY și conectivitate 3G. Tabletele pot fi cumpărate la prețul de 2.099 RON modelul A500, respectiv 2.399 modelul W500.

Asus a anunțat recent tableta Transformer, gadget care știe să joace atât rolul unui tablet PC portabil și gata să navigheze netul în lung și lat, dar care dintr-o singură mișcare se transformă într-un netbook care preia cuminte textele scrise pe tastatura QWERTY, disponibilă opțional. Latura serioasă a Transformer-ului este subliniată suita profesională Polaris Office 3.0, care permite editarea diferitelor tipuri de fișiere, precum documente (.doc), foi de calcul (.xls) și prezentări (.ppt). Transformer nu se sperie de solicitările complexe de procesare, fiind dotat cu un procesor Tegra™ 2 AP20H Dual Core de 1 GHz, iar ecranul de 10,1 inch, spațiul de stocare de 16 și 32 GB completează paleta specificațiilor. Internetul nu poate fi prea departe indiferent unde te-ai afla în raza de acțiune a rețelelor Wireless până la standard N inclusiv, în timp ce vârfurile de gamă sunt compatibile și 3G. Prețurile tabletei pornesc de la 1.799 RON în varianta de 16 GB fără docking station și până la 2.599 RON în varianta de 32 GB, suport 3G și docking station.

Un alt tablet PC foarte așteptat este BlackBerry PlayBook, disponibil în trei variante de spațiu de stocareL 16 GB, 32 GB și 64 GB. Dotate cu procesor de 1 GHz, ecran tactil de 7 inch și rezoluție 1024 x 600 pixeli, tabletele PlayBook reprezintă una dintre cele mai portabile soluții de navigare online, cântărind numai 425 de grame, iar prin conectivitatea 802.11 a/b/g/n, utilizatorii rămân mereu în legatură cu prietenii și informațiile. Tableta rulează sistemul de operare BlackBerry Tablet OS și poate fi achiziționată la prețuri care variază între 2.599 RON și  3.399 RON în funcție de specificațiile tehnice.

Un alt brand care și-a făcut recent intrarea în scena tabletelor este LG prin al său Optimus Pad, model care va fi disponibil în scurt timp în oferta Koyos la prețul de 2.699 RON. Tableta include procesor Tegra 2 AP20H Dual Core de 1 GHz și rulează sistemul de operare Android 3.0. Detaliile care definesc tableta sunt ecranul tactil de 8,9 inch și conectivitatea 802.11 b/g/n și HSDPA, dar una dintre cele mai interesante funcții ale acestei tablete este posibilitatea de capturare a conținutului video 3D cu ajutorul celor două camere foto  de 5 MP amplasate pe capacul gadgetului. Cu o autonomie de peste 9 ore, Optimus Pad promite un program încărcat de distracție.

Veteranul din categoria tabletelor este micuțul Dell Streak, model cu ecran ce măsoară numai 5 inch,  sistem care include procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, oferă spațiu de stocare de 16 GB, iar la capitolul conectivitate, Dell Streak punctează atât prin 802.11 b/g, cât și 3G și Bluetooth. Tabeleta poate fi achiziționată la cel mai mic preț din piață, 1.499 RON.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , , , , ,

One Response

  1. Cocalari si Pitipoance spune:

    Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: