Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– France Telecom ar putea vinde Orange România

France Telecom ar putea consolida sau vinde unele operaţiuni „mai mici” din Europa, din ţări precum Austria, Belgia sau România, deoarece creşterea de pe continent a încetinit. France Telecom, care deţine Orange România, îşi evaluează deocamdată portofoliul european, a declarat într-o conferinţă telefonică directorul financiar al grupului, Gervais Pellissier.

Pe lângă Franţa, Polonia şi Spania, „toate celelalte ţări sunt incluse în această evaluare”, care are scopul de a examina oportunităţile de consolidare, dar şi de vânzare a operaţiunilor, a arătat el.

Directorul general al companiei, Stephane Richard, analizează viitorul operaţiunilor din ţări precum Austria, Belgia şi România, în timp ce creşterea din Africa şi Orientul Mijlociu explodează.

Vânzările companiei pe pieţele europene mici au crescut cu numai 1,2% în primul trimestru al acestui an, faţă de un avans de 5,8% în Africa şi Orientul Mijlociu, cu excepţia Egiptului, potrivit raportului financiar prezentat marţi de France Telecom.

Anunțuri

Din categoria:Business, IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: