Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cosmote lanseaza „Alaturi de tine”

COSMOTE România lansează astăzi „Alături de Tine”, un nou plan tarifar creat pentru a servi nevoile de comunicare ale persoanelor cu dizabilităţi. Cu planul tarifar „Alături de Tine”, utilizatorii pot beneficia de comunicare nelimitată de voce şi text în reţea şi 50 de minute naţionale şi internaţionale, pentru numai 4,5 euro (fără TVA), pe lună. Mai mult, clienţii pot beneficia de un număr nelimitat de minute în reţea pentru apelurile către reţeaua Romtelecom.

La COSMOTE, considerăm că acele categorii vulnerabile de utilizatori ar trebui să primească pachete de comunicare dedicate, concepute pentru a se potrivi cu modul lor special de trai. Folosim tehnologia pentru a servi oamenii şi a le oferi servicii la cel mai bun raport calitate-preţ, adaptate nevoilor lor de comunicare. Cu planul tarifar ‚Alături de Tine’, vrem să extindem aria activităţilor noastre de CSR în zona de produse şi servicii, prin crearea unui pachet de comunicare ce urmăreşte sa imbunatateasca viaţa persoanelor cu nevoi speciale”, a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing şi comunicare, COSMOTE Romania.

Clienţii care îşi activează noul plan tarifar „Alături de Tine” pot beneficia, de asemenea, de bonusul de portabilitate ce include 30 de minute naţionale şi internaţionale dacă îşi portează numerele de telefon din altă reţea în reţeaua COSMOTE şi activează planul tarifar „Alături de Tine” pentru o perioadă de 24 de luni. De asemenea, clienţii pot beneficia de încă 10 minute naţionale suplimentare, pentru activările fără subvenţie pentru telefonul mobil.

Planul tarifar „Alături de Tine” este oferit promoţional şi va fi disponibil până pe 15 iunie 2011, cu posibilitatea de extindere. Noua ofertă ţinteşte utilizatorii cu dizabilităţi de nivelurile 1-5 şi 8-10, conform Certificatului de încadrare al gradului de handicap. Detalii legate de ofertă sunt disponibile în magazine sau pe site-ul companiei, aici.

***

Câteva din inţiativele de responsabilitate socială ale COSMOTE România

COSMOTE România derulează câteva activităţi de CSR pe termen lung, printre care se numără campania „Mesaje de iubire”, în cadrul căreia o parte din veniturile provenind din SMS-urile trimise de clienţi în noaptea de Anul Nou sunt redirecţionate către organizaţii non-profit care se ocupă de copii bolnavi, orfani sau săraci. Doar în 2009 şi 2010, aproape 100,000 de euro au fost oferiţi unui număr de şase ONG-uri pentru a le ajuta să-şi continue proiectele de care au beneficiat mii de copii.

De asemenea, COSMOTE este singurul operator de telefonie mobilă partener al Asociaţiei Telefonul Copilului, şi oferă acces gratuit clienţilor săi la linia telefonică specială a organizaţiei 116 111. „Asociaţia Telefonul Copilului” primeşte sesizări despre încălcarea drepturilor copiilor şi oferă sprijin legal şi consiliere victimelor.

COSMOTE este partener încă din 2008 cu Crucea Roşie Română şi a furnizat 520 de pachete de comunicare liderilor voluntarilor şi coordonatorilor locali ai Crucii Roşii implicaţi în eforturile de salvare din cele 42 de judeţe ale României.

Din 2007, COSMOTE a asigurat gratuit 3 milioane de mesaje text în reţea pentru membrii Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România (ANSR), vizând îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu dizabilităţi auditive.

Mai mult, pentru a ajuta categoriile defavorizate prin deschiderea accesului la reţea şi tehnologie, COSMOTE oferă suport ONG-urilor româneşti pentru strângerea de fonduri prin deschiderea de linii de SMS prin care clienţii pot face donaţii pentru cauze umanitare. În fiecare an, COSMOTE oferă servicii operaţionale pentru asemenea cauze şi facilitează astfel ajutorul pentru mii de persoane cu afecţiuni grave, copii şi persoane în vârstă aflate în dificultate.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: