Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Steve Warner este noul Managing Director al MSD România

MSD (o companie afiliată Merck & Co.) l-a numit pe Steve Warner în poziția de Managing Director al companiei din România. Dl. Warner are experiență îndelungată în industria farmaceutică, lucrând anterior pentru aceeași companie în diferite regiuni ale lumii. Cele mai recente numiri ale sale au fost în Asia, unde a ocupat funcții în țări precum Tailanda și Coreea de Sud. Înainte de a fi numit Managing Director al MSD România, Steve Warner a fost director de marketing și de vânzări al MSD Coreea de Sud.

Dl. Warner a ocupat, de asemenea, funcții de marketing regional în Asia-Pacific, precum și la sediul global al Merck din Whitehouse Station, New Jersey. Warner este licenţiat în biologie şi are un MBA în International Business & Finance. Steve a petrecut de asemenea 22 de ani în Armata Statelor Unite (forţele aeriene şi forţele navale), unde a avansat pana la gradul de Comandant Locotenent.

„Sunt onorat să fac parte din echipa MSD România și să lucrez într-un mediu atât de provocator. Am venit în România în urmă cu doar câteva zile, însă sunt deja foarte impresionat de această țară și de bunătate și profesionalismul oamenilor din România. MSD Romania este aici pentru binele pacienților români. Vom continua să facem tot ceea ce putem pentru a ajuta la îmbunătățirea calității vieții pacienților din România”, a spus Steve Warner.

Steve preia mandatul Agatei Jakoncic, care a fost promovată recent în funcția de director regional, MSD Balkan Region.

MSD este lider mondial în industria sănătății, contribuind la sănătatea lumii. Prin medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, vaccinuri, terapii biologice și produse de îngrijire de larg consum, dar și produse veterinare, MSD colaborează și operează în peste 140 de țări pentru a furniza soluții inovatoare de sănătate. De asemenea, MSD demonstrează angajamentul pentru îmbunătățirea accesului la sănătate prin politici, programe și parteneriate derulate la scară largă.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: