Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carrefour serbeaza Ziua Mondiala a Crucii Rosii

În data de 8 Mai, cu ocazia Zilei Internaţionale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, voluntarii organizaţiei vor fi prezenţi în magazine Carrefour din Bucureşti şi din ţară pentru a vorbi clienţilor despre Banca de Alimente sau pentru a măsura tensiunea arteriala şi a raspunde întrebărilor legate de acţiunile sociale ale organizaţiei.

Carrefour România a lansat în luna aprilie 2011, o nouă campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la susţinerea Proiectului “Banca de Alimente”, al Crucii Roşii Române. Cunoscut deja clienţilor noştri, încă de la lansarea sa în septembrie 2009, misiunea acestui proiect umanitar este de a oferi hrană persoanelor vulnerabile: familii fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane vârstnice, familii numeroase, familii monoparentale, persoane fără adapost, persoane cu dizabilităţi, persoane care suferă de boli cronice, tineri proveniţi din centre de plasament.

Proiectul Banca de Alimente s-a bucurat de susţinerea publicului larg, care a donat de la începutul proiectului 211.614 kg alimente, dintre care 86.759 au fost colectate în magazinele Carrefour şi au fost deja distribuite către 14.877 familii afectate de foame şi sărăcie din toate zonele ţării. Întrucât în ultima perioada de timp numărul cererilor de sprijin primite din partea persoanelor vulnerabile, a crescut considerabil, Carrefour România şi Crucea Roşie Română, fac din nou apel la generozitatea clienţilor Carrefour. Şi luna aceasta angajaţii Carrefour şi voluntarii Crucii Roşii Române vor distribui pliante şi vor oferi informaţii tuturor celor interesaţi să ajute cu hrană familiile nevoiaşe.

“Contăm pe sprijinul comunităţii locale, din fiecare judeţ, pentru a colecta alimente şi a le distribui cât de repede posibil către familiile care au nevoie de hrană.  Le mulţumim celor ce donează alimente în magazinele Carrefour şi ne ajută să oferim un trai mai bun persoanelor dezavantajate”, a declarat directorul general al Crucii Roşii Române, dnul Ioan Silviu Lefter.

În prezent, parteneriatul dintre Carrefour si Crucea Rosie Romana se desfasoară în 23 de hypermarketuri dinArad, Braila, Braşov, Bucuresti, Buzau,Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi,Oradea, Piteşti,Sibiu, Suceava şi Drobeta Turnu Severin, precum şi in supermarketul Carrefour Market din Bacău. Alimentele colectate în aceste judeţe sunt distribuite şi în celelalte localităţi din ţară către persoanele nevoiaşe.

Carrefour România alături de Crucea Roşie Română, prin proiectul Banca de Alimente, luptă împotriva foamei şi a consecinţelor acesteia aducând hrană şi speranţă în casa fiecărui om sărac.

Reclame

Filed under: Altele, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: