Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– New Kopel Group va depăşi 30 milioane Euro, cifră de afaceri în 2011

New Kopel Group, unul dintre liderii pieţei auto din România, a raportat pentru 2010 o creştere cu 78% a cifrei de afaceri faţă de anul 2009. Totalul de 25 milioane Euro se datorează  atât activităţii companiilor deja consacrate din grup cât şi a celor noi:  comercializarea mărcilor auto Opel şi Suzuki.

“Rezultatul îmbucurător este o consecinţă firească a punerii în practică a crezului New Kopel Group care promite clienţilor grija şi flexibilitatea de care aceştia au nevoie”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group. “Faptul că nu doar vindem maşini, ci oferim servicii complete şi integrate în domeniul auto, de la leasing operaţional la service si trade in, reunite sub conceptul de One Stop Auto Center, a reuşit să atragă numeroşi clienţi, fie că vorbim de persoane fizice sau de companii medii şi mari.”

New Kopel Group, care numără în prezent 200 de angajaţi, a obţinut în 2010 un profit net de aproape 500.000 Euro, cu aproape 150% în plus faţă de profitul anului 2009.

Pentru 2011, New Kopel Group previzionează o cifră de afaceri cu 30 % mai mare prin comparaţie cu cea de anul trecut. Principalul liant al creşterii este dezgheţarea în acest an a pieţei auto, motivată în principal de reînoirea şi cresterea de către companii a parcurilor auto.

“Din ce în ce mai multe companii medii externalizează managementul flotelor auto pentru a-şi eficientiza activitatea”, spune David Perry.  “Serviciile şi flexibilitatea oferite acestora de către Sixt New Kopel au convins nu numai multinaţionalele, dar şi companiile medii, că leasing-ul operaţional este o soluţie pentru îmbunătăţirea propriului business.”

În 2011 AAA New Kopel, divizia care comercializează automobile second hand provenite în special în urma reîmprospătării parcurilor auto de către companii cliente ale Sixt New Kopel, va continua creşterea susţinută din ultimii ani, având ca principal atu garanţia oferită clienţilor şi transparenţa totală faţă de aceştia cu privire la provenienţa, istoricul şi documentele automobilului.

Vânzările mărcilor Opel şi Suzuki vor creşte pe măsură ce clienţii se vor familiariza cu Union Motors, nu doar ca service auto profesionalizat, ci şi ca un dealer important de automobile.

Poziţia de lider de piaţă a Sixt Rent A Car continuă să se consolideze în 2011 datorită afluenţei sporite de cetăţeni străini ce vor sosi în România şi a companiilor care folosesc această soluţie pe termen scurt şi mediu.

În 2010, New Kopel Group a operat o flotă de peste 7000 de automobile.

Reclame

Filed under: Auto, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: