Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sartorom investeste un milion de euro intr-un sediu propriu

Sartorom, unul dintre principalii furnizori locali de aparatură pentru controlul calităţii pentru cercetare, industrie şi agricultură, anunţă inaugurarea unui sediu propriu în urma unei investiţii de peste 1 milion de euro.

„Încă din 2004 am decis să investim într-un sediu propriu în Bucureşti şi am achiziţionat în acest sens un teren. Această hotărâre a fost luată deoarece nicio clădire vizionată de noi în vederea cumpărării nu a corespuns tuturor necesităţilor legate de spaţiile de laborator, depozitare, show-room, sală de conferinţe şi nu în ultimul rând birouri şi locuri de parcare”, a declarat Carmen Bittenbinder, director general al Sartorom.

Noul sediu, situat pe Şoseaua Bucureşti-Măgurele din Capitală, are o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi şi dispune, pe lângă spaţiile de birouri, de laboratoare, un show-room dar şi de săli de conferinţă.

„Încă de la lansarea activităţii în România în 1991, am investit permanent într-o flotă fiabilă de automobile, care să asigure flexibilitatea echipelor de vânzări şi service, dar şi în instrumentele de lucru zilnice. Departamentul de service şi laboratorul de etalonări au beneficiat, de asemenea, de investiţii considerabile în mijloace de măsurare etalon şi alte instrumente de lucru. Printre investiţiile majore se numără şi sediul propriu din Timişoara, inaugurat în 2008”, a mai adăugat Carmen Bittenbinder.

În acest moment compania este lider de piaţă atât pe segmentul aparaturii pentru controlul calităţii în agricultură, cât şi în domeniul încercărilor mecanice. „În plus, avem 90% din piaţa calorimetrelor pentru combustibili solizi şi lichizi, unde aproape toate termocentralele şi bazinele miniere din România lucrează cu un produs din oferta noastră,  IKA C5000”, a mai adăugat Carmen Bittenbinder.

Sartorom a intrat pe piaţa locală în 1991 ca reprezentanţă a firmei Sartorius AG din Germania. În următorii ani compania a devenit partener al altor numeroase firme germane, precum Fritsch, IKA, WTW, Toni Technik, Zwick Roell sau Pfeuffer şi în acest moment furnizează aparatură pentru controlul calităţii pentru cercetare, industrie şi agricultură.

Un alt domeniu de activitate important al Sartorom este filtrarea industrială, compania oferind instalaţii de filtrare pentru industria alimentară (soft drinks, ape minerale, vin, bere) şi pentru industria farmaceutică (filtrare apă, lichide orale şi parenterale, producţie vaccinuri). De asemenea, Sartorom oferă echipamente complete pentru biotehnologii (fermentatoare, instalaţii de filtrare tangenţială), dar şi mobilier industrial.

Compania are sediul central în Bucureşti, dar şi sedii zonale în Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Craiova, Brăila şi Iaşi.

Printre principalii clienţi ai Sartorom pe piaţa locală se numără Cargill, Agricover, 7 Spice/Vel Pitar, Automobile Dacia, Mittal Steel, Ruukki, Continental, Holcim, Carpatcement, Lafarge, Teraplast, Coca-Cola, Romaqua Borsec, Pepsi, European Drinks, Bere Ursus.

Anunțuri

Filed under: Business

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: