Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– TotalSoft intră pe piaţa de retail cu proiecte de project management prin România Hypermarche

TotalSoft, parte a grupului Global Finance, anunță finalizarea primului proiect de implementare a sistemului de project management Primavera într-o companie de retail. Contractul a fost semnat cu România Hypermarche, deținătorul brandului Cora, parte din Grupul Louis Delhaize și unul dintre cele mai puternice branduri de retail din România.

Proiectul a presupus integrarea soluţiei proprietare TotalSoft – Teamspirit – destinată centralizării informațiilor privind  orele lucrate și pontate de angajați, cu alocarea lor pe proiecte, faze și activități, cu Primavera, sistemul de project management pentru care TotalSoft este Oracle Gold Partner, specializat în Primavera.

România Hypermarche a urmărit prin acest proiect obținerea unei platforme unice care să simplifice, să susțină și să permită o planificare a activității departamentul său de IT până la nivel de responsabil de activitate, departamentul fiind coordonatorul tuturor proiectelor de infrastructură hardware și software din cele 5 magazine Cora aflate în România.

Pentru a valida soluția propusă de TotalSoft, s-a stabilit ca proiectul pilot să fie coordonarea lansării magazinului Cora Drobeta Turnu Severin, magazin pentru deschiderea căruia retailerul francez a investit aproximativ 22 de milioane de EURO.

“Proiectul Cora deschide o nouă oportunitate pentru TotalSoft, intrarea pe piața de retail cu soluții de project management personalizate, care să îmbine responsabilizarea angajaților privind controlul volumului de muncă, cu planificarea proiectelor de infrastructură ale companiei. Având ca referință un nume precum Cora sperăm să convingem și alți jucători din piață de utilitatea și avantajele unui sistem de acest gen.” a declarat Bogdănel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle, din cadrul TotalSoft.

TotalSoft este prezentă pe piața de project management de 16 ani, fiind compania care a adus acest concept în Romania odată cu Primavera, cea mai performantă soluție de project management la nivel mondial. TotalSoft este singura companie din România cu drept de a oferi „First Level Support” pentru toată gama de produse Primavera. Compania deține un market share de peste 90% din piața de project management românească având proiecte derulate cu majoritatea liderilor industriali locali.

România Hypermarche deţine brandul Cora şi este prezentă pe piaţa românească de retail din 2003. În prezent, compania are şase hipermarketuri, trei în Bucuresti şi câte unul la Cluj Napoca, Baia Mare şi Drobeta Turnu Severin. România Hypermarche va deschide anul acesta încă două magazine la Constanţa şi Arad.

Cu 16 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Având 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în verticale ca financiar-bancar, distribuţie, retail, medical, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică. Compania are sediul principal în România şi subsidiare în Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar.

TotalSoft este partener Oracle in România pentru sistemul Primavera şi este cel mai important formator şi promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional în project management. Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software. Din 2010, TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de soluţii ERP din România, devansând toţi ceilalţi jucători în termeni de valoare licenţe şi servicii asociate licenţelor.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa în 1991.

Anunțuri

Filed under: Business, IT&C, , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: