Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Blue Air este transportatorul oficial al SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX

Blue Air anunta incheierea unui parteneriat prin care  devine transportatorul oficial al turneului SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX. Dupa succesul de anul trecut al galei K1 World Grand Prix Bucharest, celebrul sistem revine la Bucuresti sub numele SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX. Circuitul mondial este produs de promoterul roman Eduard Irimia care a devenit de anul acesta si producatorul executiv la nivel mondial al Federatiei WAKO Pro (World Association of KickBoxing Organisations).

Gala de la Bucuresti din 21 mai 2011 face parte din cadrul acestui circuit international Superkombat WGP, urmatoarele gale ale circuitului fiind organizate in Torino, Londra, Madrid si alte orase europene, toate urmând să fie transmise în 73 de ţări de pe patru continente. „Circuitul Superkombat este tot un Grand Prix cu reguli de K1. Se schimbă doar numele, din Local Kombat în Superkombat, dar cel mai important lucru este faptul că devine un circuit internaţional cu o expunere foarte mare. În urma parteneriatului cu Eurosport, galele Superkombat vor putea fi urmărite în direct pe patru continente în peste 70 de ţări. Este un lucru cu care ne mândrim deoarece vorbim de un produs românesc care va avea o expunere internaţională uriaşă. La Torino, Londra şi Madrid, unde sunt mari comunităţi de români, ne aşteptăm să avem în sală peste 6.000 de români. Valoarea contractului este confidenţială, dar pot să vă asigur că sprijinul Blue Air este substanţial„, a explicat promotorul Eduard Irimia, care deţine funcţia de preşedinte al Superkombat WGP.

Blue Air a incheiat si in 2009 un alt parteneriat de acelasi gen, prin care sustinea reprezentanta Romaniei la Eurovizion, punand la dispozitia delegatiei oficiale un avion pentru deplasarea la finala concursului de la Moscova.

Prin astfel de actiuni Blue Air isi doreste sa faca cunoscuta Romania la nivel mondial si prin talentele pe care le are, compania sustinand de-a lungul timpului numeroase deplasari ale sportivilor, muzicienilor si actorilor.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: