Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Samsung lansează în România noile serii 3D Smart TV

Samsung Electronics România a anuntat lansarea în România a noii sale serii de televizoare Smart TV, modele ce vor redefini experienţa vizuală şi vor adăuga eleganţă, simplitate şi lux oricărei locuinţe. Gama Samsung Smart TV include seriile premium LED D8000, LED D7000 și LED D6500, Plasma D8000, D7000 şi D6900(6910), dar și seriile LED D6000 si D5500, accesibile pentru orice client care își dorește un televizor inteligent.  Lista de preturi:

Noile televizoare oferă o calitate superioară a imaginii atât în format 2D cât şi 3D, calitate Full HD dar şi opţiuni de divertisment mult mai bogate puse la dispoziție de Samsung Apps, primul și cel mai mare magazin de aplicații TV, creat de Samsung.

În plus, designul este deosebit de stilat, grație ramei inovatoare, ultra-subțiri, ce extinde aria de vizualizare fără a fi nevoie de mărirea dimensiunii televizorului. Astfel este posibilă o experiență mult mai complexă de gaming, vizionarea de filme sau orice alt conţinut 3D.

„Din ce în ce mai mult, în zilele noastre, divertismentul nu se mai limitează la simpla vizionare; utilizatorii vor să împărtășească în permanență aceste experiențe cu cei dragi, să întrețină legături virtuale cu cei care contează din confortul propriei locuințe,” a declarat Raul Filip, Manager al diviziei Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România. „Prin tehnologia inovatoare a noilor televizoare Samsung Smart TV, Samsung facilitează această conexiune, punând la dispoziția utilizatorilor acces instant la rețelele sociale sau la Internet direct prin interfața televizorului. Smart TV-urile Samsung sunt dispozitive inteligente, ce răspund la cât mai multe dintre nevoile utilizatorului modern și, de aceea, suntem siguri că vor fi foarte bine primite pe piața din România.”

Noile Smart TV sunt dispozitive inteligente, care vor revoluționa modul în care utilizatorii folosesc televizorul, dar și maniera în care gândesc despre el. Aceste aparate nu au doar funcția pasivă de a reda conținut oferit de o terță parte, precum canalele TV sau providerii de servicii de televiziune, ci și de a selecta în mod activ conținutul multimedia cel mai potrivit pentru utilizatori. În plus, Smart TV poate deveni un veritabil „entertainment hub” pentru întreaga locuință, prin posibilitatea de conectare la alte dispozitive.

Functia Search All permite căutarea conţinutului dorit pe televizor şi pe alte dispozitive media certificate DLNA, calculatoare în reţea şi dispozitive mobile, dar şi servicii de Internet. Browserul de Internet încorporat vă ajută să navigati pe Web direct de pe televizor. Întreaga gamă de televizoare Samsung Smart TV dispune de acces la Samsung Apps, primul şi cel mai mare magazin de aplicaţii pentru televizoare, ce pune la dispoziție o gamă de aplicații gratuite care ajută utilizatorii să acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informaţii, jocuri şi acces la reţele sociale.

Samsung LED D8000 – Design fluid şi imagini ultra realiste

Seria de televizoare LED D8000 beneficiază de un design minimalist,cu o ramă de numai 5 mm subliniat de suportul elegant Quad.

Noii ochelari 3D activi Samsung dispun de conexiune RF (radio frequency) pentru o vizionarea fără interferențe, cu un unghi mult mai amplu, iar greutatea redusă și distribuită egal oferă un confort sporit pe o perioadă lungă de timp. Tehnologia 3D activă încorporată redă imagini 3D FHD, iar convertorul 2D-3D îmbogățește experiența 3D prin transformarea oricărui conținut 2D într-o experiență uimitoare 3D.

Seria D8000 integrează conectivitate Wi-Fi şi interfața Samsung Smart Hub, care oferă multiple posibilități de afişare a conţinutului. În plus, se poate conecta la alte dispozitive compatibile DLNA folosind funcția AllShare.

 

Preţul Samsung LED D8000 variază, în funcţie de diagonală, de la 7.400 Lei pentru modelul de 44” la 12.600 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung LED D7000 – Vizionare 3D Full HD

Seria Samsung LED D7000 se remarcă, de la prima vedere, prin designul minimalist, cu rama de numai 5 mm transparentă și cu accente de pietre preţioase, obținută prin tehnologia Samsung de injecţie duală Crystal TV™. Televizorul beneficiază, de asemenea, de un suport Quad Stand, a cărui înăltime redusă menţine televizorul stabil, conferindu-i un aer sofisticat.

Grație tehnologiei 3D Auto Format Setup, televizorul detectează automat formatul de codificare 3D (e.g. side-by-side şi top bottom) în momentul rulării conţinutului și redă automat imaginile 3D cele mai fluide. LED D7000 încorporează tehnologia de iluminare LED şi este înzestrat cu Clear Motion Rate 800 Hz, pentru crearea de imagini fluide, chiar şi în cazul filmelor cu mişcări foarte rapide.

Seria LED D7000 folosește interfața Samsung Smart Hub, completând astfel stilul de viaţă mobil şi mereu conectat al utilizatorului contemporan.

 

Preţul Samsung LED D7000 variază, în funcţie de diagonală, de la 6.790 Lei pentru modelul de 44” la 11.700 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung LED D6500 – Socializează direct de pe TV

Samsung LED D6500 este televizorul LED 3D ideal pentru utilizatorul care vrea să rămână conectat cu cei dragi. Beneficiind de facilitatea wi-fi built-in, e ușor de accesat Browserul web pentru site-urile preferate sau Samsung Apps pentru aplicațiile Samsung special concepute pentru TV. Cu funcția Social TV, în timp ce urmărești programul TV preferat, poți să faci update de status pe FB, să împărtășești opinii pe Twitter sau chat pe Google Talk.

Designul modern al modelului LED 6500 este subliniat de rama subţire Crystal TV™, creată prin tehnologia de injectie duală prietenoasă cu mediul.

 

Preţul Samsung LED D6500 variază, în funcţie de diagonală, de la 3.999 Lei pentru modelul de 32” la 10.500 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung Plasma D8000 – Imagini ultra realiste pe un ecran generos

Plasma D8000 beneficiază de tehnologii avansate pentru producerea unor imagini deosebit de clare, precum Samsung Real Black Filter, ce reduce nivelul de strălucire ambientală, sau Cinema Smooth, care redă mai lin scenele de mișcare. Aceste funcţii îmbunătăţesc calitatea imaginii, conferind claritate, culoare şi o dimensiune naturală imaginilor de pe ecran.

Modelul D8000 este un model 3D FHD, compatibil cu ochelarii Samsung 3D cu conexiunea îmbunătățită RF. Interfața Smart Hub cu access la Samsung Apps, Wi-fi integrat, Web browser pentru navigare sau compatibilitatea cu alte dispozitive certificate DLNA, fac din Plasma Samsung D8000 un veritabil Smart TV.

 

Preţul Samsung D8000 variază, în funcţie de diagonală, de la 8.500 Lei pentru modelul de 51” la 14.990 Lei pentru modelul de 64”.

 

Samsung Plasma D6900 – Conectivitate avansată și procesare video 3D

Seria D6900 dispune de o tehnologie avansată de procesare 3D, ce poate converti conținut 2D în 3D de înaltă calitate, pentru o experiență completă de divertisment. Modelul D6900(6910) este compatibil cu ochelarii Samsung 3D și beneficiază de Wi-fi integrat, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la alte dispozitive certificate DLNA prin intermediul funcţiei Samsung AllShare şi de a accesa o gamă variată de aplicaţii via Samsung Apps.

Preţul Samsung D6900 variază, în funcţie de diagonală, de la 2.750 Lei pentru modelul de 32” la 5.250 Lei pentru modelul de 46”.

Reclame

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: