Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Mercedes-Benz – a patra oară consecutiv la TIFF

Pentru a patra oară consecutiv, Mercedes-Benz interpretează un rol de excepţie la TIFF 2011 (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), între 3 şi 12 iunie la Cluj-Napoca. Astfel, în anul în care aniversează 125 de ani, Mercedes-Benz a pornit în căutarea excelenţei la cea de a 10-a ediţie a festivalului. Parteneriatul cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania reprezintă o continuare firească a asocierii iniţiate în 2008.


Maşina oficială TIFF 2011, Mercedes-Benz va exprima încă o dată asocierea firească a pasiunii pentru inovaţie, perfecţiune şi responsabilitate cu cea de a 7-a artă. Mai exact, autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare pentru transport persoane vor sta la dispoziţia invitaţilor şi organizatorilor pe tot parcursul festivalului.

Anul 2011 este unul aniversar atât pentru Mercedes-Benz, cât şi pentru TIFF. Astfel, Mercedes-Benz aniversează în acest an 125 de ani de inovaţie ce marchează timpul scurs de la momentul în care s-a născut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci când prima pagină din istoria Mercedes-Benz a fost scrisă la Biroul de Patente din Berlin, unde a înregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume. De asemenea, Festivalul Internaţional de Film Transilvania aniversează 10 ani de la prima ediţie.

Şi în 2011 Mercedes-Benz va recunoaşte şi premia excelenţa în cadrul festivalului, acordând Premiul de Excelenţă TIFF 2011 unei personalităţi care şi-a adus contribuţia deosebită la afirmarea filmului românesc şi valorii cinematografiei autohtone. În 2008, Premiul de Excelenţă a fost înmânat de Mercedes-Benz maestrului Radu Beligan, în 2009, maestrului Mircea Albulescu, iar în 2010, maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcantă a filmului şi teatrului românesc.

Producţiile senzaţionale, invitaţi de marcă, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante şi un număr impresionant de participanţi vor alcătui cadrul în care Mercedes-Benz va demonstra şi de această dată adaptabilitatea şi flexibilitatea mărcii atunci când vine vorba de manifestări culturale autohtone capabile să fascineze cinefilii din întreaga lume.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania va avea loc în perioada 3-12 iunie, la Cluj-Napoca şi între 15-19 iunie, la Sibiu.

Recent, TIFF a fost acreditat de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF). Acreditarea FIAPF funcţionează drept o etichetă a calităţii festivalului şi contribuie la dezvoltarea acestuia, garantându-i o promovare eficientă printre profesioniştii din întreaga lume. Astfel, TIFF a ajuns într-o companie selectă, alcătuită din 40 de alte festivaluri competitive din întreaga lume. Mai multe detalii despre TIFF 2011 sunt disponibile la adresa: http://www.tiff.ro.

Asocierea Mercedes-Benz şi TIFF 2011 reprezintă un demers Mercedes-Benz Romania parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei).
Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei reuneşte o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să reamintească de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”.

Reclame

Filed under: Auto, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: