Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Coca-Cola a achizitionat spatiul mediafatadei Cocor pentru aniversare

In perioada 3-8 mai 2011, cu ocazia aniversarii a 125 de ani, Coca-Cola a achizitionat intreg spatiul publicitar al COCOR Media Channel. Pe durata celor 5 zile de campanie, campania aniversara a inclus 11 spoturi difuzate in 85 de ore de transmisie (17 ore/zi) difuzate concomitent pe toate cele 13 ecrane LED cu o suprafata totala de 3.300 mp.

„Pozitionarea COCOR Media Channel in centrul Capitalei ofera brand-urilor o expunere la un trafic de peste 2,9 milioane de masini pe luna. Audienta si impactul datorat suprafetei mari si a tipului de suport inovativ sunt motivele principale pentru care brand-uri precum Coca-Cola aleg sa-si desfasoare campaniile pe COCOR Media Channel. Din punct de  vedere vanzari, aceasta campanie dovedeste trend-ul ascendent inregistrat inca din luna  decembrie 2010, cand am inregistrat venituri de peste 400.000 euro” a declarat dl Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

COCOR Media Channel este singurul suport outdoor din tara dotat cu traffic counter. In urma datelor oferite de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei,  fatada media a magazinului COCOR a inregistrat in aprilie 2011 un trafic de  2.95 milioane masini, in crestere cu 6% fata de luna aprilie 2010.

COCOR S.A. a realizat studii proprii care arata ca timpul de stationare prin fata ecranelor este intre 45 secunde si 4 minute, in functie de trafic. In acelasi timp, expunerea participantilor din trafic la mesajele afisate pe fatada media este intre 2 – 7 ori/ medie pe saptamana. Pe langa spoturile clasice difuzate si content-ul noncomercial, mediafatada ofera si transmisii live, proiecte digitale integrate mobil-online-outdoor.

Reclame

Filed under: Media, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: