Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cosmote România lansează oferta promoţională „Număr de Aur”

Cosmote România lansează o nouă ofertă promoţională: „Număr de Aur” fără costuri suplimentare, oferindu-le noilor abonaţi numere de telefon cu combinaţii speciale de cifre.

„Numerele de Aur sunt oferite peste tot în lume ca serviciu premium, pentru clienţii care doresc să îşi exprime personalitatea inclusiv prin numerele lor de telefon. Le introducem acum pentru clienţii români deoarece ştim că le place să le ofere prietenilor, colegilor sau partenerilor de business numere de telefon cu combinaţii speciale de cifre”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product and Services Development Senior Manager, COSMOTE România.

Noua ofertă este disponibilă promoţional în perioada 4 mai – 15 iunie, timp în care toţi noii abonaţi, atât persoane fizice cât şi juridice, care semnează pentru un contract de 24 de luni, vor primi gratuit, în plus faţă de oferta promoţională curentă, şi un „Număr de Aur”. Clienţii îşi vor putea alege numărul dintr-o gamă largă de combinaţii de cifre uşor de reţinut precum 0784444444, 0784000000, 0784848484 şi altele. Oferta promoţională pentru Număr de Aur este valabilă doar pentru numerele de telefon care încep cu „0784”.

Promoţia „Număr de Aur” este disponibilă până la mijlocul lunii iunie pentru toţi noii abonaţi, completând oferta promoţională deja existentă pentru portofoliul COSMOTE Perfect pentru Tine, prin care aceştia pot beneficia de un discount în valoare de 20% pentru toate facturile emise până la finalul anului (aplicabil la abonamentele pe 24 de luni în valoare de cel puţin 7 euro, fără TVA), şi de multe alte stimulente. „Numărul de Aur” este de asemenea disponibil şi pentru clienţii care aleg planurile tarifare SmartPhone, aceştia bucurându-se la rândul lor de o serie de bonusuri precum un număr dublu sau nelimitat de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de valoarea abonamentului lunar ales.

Clienţii care aleg un contract cu durata de 12 luni pot alege un „Număr de Aur” la preţul de 50 de euro, fără TVA.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: