Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Superlit va dubla capacitatea fabricii de la Buzau

Dupa o crestere a cifrei de afaceri cu 65% planuieste sa dubleze capacitatea de productie a fabricii din Buzau pana la sfarsitul acestui an. In prezent, fabrica produce 200 km/an, urmand ca, dupa o investitie de 10 milioane de euro, sa produca 400 km de teava/an.

SUPERLIT Romania, principalul producator de conductele PAFSIN – Poliester Armat cu Fibre de Sticla si Insertie de Nisip (GRP – Glass Reinforced Pipes) va dubla capacitatea fabricii de la Buzau, astfel ca, in urma investitiei de 10 milioane de euro in adaugarea unei noi linii de fabricare a conductelor prin tehnologia centrifuga, va creste semnificativ capacitatea de productie a fabricii , pana la 400 km/an de teava in medie.

Totodata SUPERLIT Romania a fost singura prezenta româneasca la ediția din 2011 a Târgului si Congresului APEI, Wasser Berlin International , ce a avut loc intre 2 si 5 mai 2011, in capitala Germaniei, Berlin. Evenimentul este considerat cel mai important târg de profil din Europa, singurul de o asemenea anvergura, reunind într-un spaţiu de 48.000 de mp, 696 de expozanţi din 35 de ţări şi aproximativ 25.000 de vizitatori comercianţi atraşi cu ultimele produse şi tehnologii, abordând concepte noi pentru fluxul apei potabile şi al apei uzate. Specialiști şi cercetători în domeniul tehnologiei apei s-au reunit la eveniment, făcând facilă trecerea de la inovație la aplicație, a celor mai noi soluții în domeniu.

Participarea SUPERLIT Romania la targul Wasser Berlin International s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea celorlalți participanți, dar şi a vizitatorilor: experți guvernamentali din industrie, proiectanți, ingineri şi reprezentanți ai asociațiilor şi instituțiilor de profil din întreaga Europa. Reprezentanţii companiei precizează că, în acest moment, 70% din cantitatea totală de apă uzată din Romania se întoarce în natură neepurată şi îşi propun, ca principal obiectiv pentru urmatorii ani, să modifice semnificativ această situaţie.

Directorul SUPERLIT Romania, Bogdan NITU, afirma că prezenţa la Berlin a fost un succes pentru companie, atât din perspectiva întâlnirilor cu viitori parteneri, cât şi din cea a cunoașterii celor mai noi evoluții tehnologice în domeniul de activitate. ’În perioada imediat următoare ne-am propus să avem cât mai multe contacte cu companii de profil şi beneficiari din UE’ – a subliniat Bogdan NITU.

SUPERLIT Romania, principalul producător de conductele PAFSIN – Poliester Armat cu Fibre de Sticla şi Inserţie de Nisip (GRP – Glass Reinforced Pipes), a finalizat cu succes proiecte privind construcţia unor microhidrocentrale, reabilitarea de rețele de apa şi canalizare (finanțate de UE prin POS Mediu), canale de irigații şi infrastructură de transport. Astfel cifra de afaceri a crescut de la 16 milioane RON, cât a înregistrat în 2009, la peste 26 milioane RON în 2010.

Superlit deţine la Buzau o fabrica a cărei capacitate de producţie se ridica la 200 de kilometri de ţevi şi tuburi pe an. Printre cele mai importante contracte derulate de SUPERLIT Romania, până în acest moment se numără cel cu Electromagnetica – pentru Microhidrocentralele de la Brodina (Suceava) cu o valoare totală de 2,5 milioane de Euro. În acest moment Superlit gestionează, de asemenea, un contract finanţat prin ISPA – Staţia de Epurare Brăila.

Reclame

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: