Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– TotalSoft lansează Tasky, prima aplicaţie B2C din istoria companiei

TotalSoft, producatorul regional de software, membru al Global Finance, anunţă lansarea primei aplicaţii business to consumer din istoria companiei, dar care are aplicabilitate şi în domeniul business to business. Promovată sub numele de Tasky, aplicaţia este un planificator al activităţilor zilnice, personale sau de serviciu, care poate rula pe orice tip de smartphone sau de tabletă PC compatibile iOS.

Tasky este o aplicaţie de sine stătătoare, dar care se poate sincroniza uşor şi cu alte soluţii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilităţi extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Gândită ca o aplicaţie colaborativă, Tasky simplifică urmărirea acestor activităţi, grupându-le pe categorii, atribuindu-le alerte în funcţie de priorităţi sau replanificându-le, în cazul depăşirii termenelor de realizare.

Un avantaj important este posibilitatea de colaborare între mai multe persoane care deţin aplicaţia pe smartphone-uri. Tasky se sincronizează automat printr-un serviciu web disponibil în întrega lume (www.toodledo.com), permiţând de exemplu unei familii aflate într-un Mall să vadă în timp real completarea listei de cumpărături. Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii.

“Tasky a ieşit pur şi simplu analizând alte aplicaţii de planificare a activităţilor zilnice disponibile pe dispozitive mobile pe plan mondial. Niciuna nu a oferit performanţele şi simplitatea în utilizare pe care le căutam, așa că am decis să dezvoltăm rapid o astfel de aplicaţie. Este un pas important în strategia TotalSoft, fiind practic soluţia prin care marcăm intrarea noastră şi pe piata B2C, strategie pe care am anunţat-o încă de la începutul acestui an” declară Daniel Ionescu, Director de Marketing şi Strategie, TotalSoft.

Produsul a stat o săptămână în evaluarea şi aprobarea companiei Apple, fiind disponibil în prezent prin AppStore, la adresa http://itunes.apple.com/us/app/tasky/id434375523?mt=8#, pentru doar 0.99 USD. Tasky este un produs al Diviziei Research & Development din cadrul TotalSoft dezvoltat de Robert Neagu, arhitectul soluţiilor de business pentru iPad Charisma Cell Monitor for CMS, Charisma Analyzer, Charisma Mobile EMR sau Charisma Mobile Portfolio Management.

Reclame

Filed under: Business, IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 940,831 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: