Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Be Igloo organizează un eveniment open house în ansamblurile Optima şi Armonia din Titan

Be Igloo organizează al 5-lea eveniment open house din acest an pentru ansamblurile deţinute în portofoliu, de această data în zona de sud-est a Capitalei. Sâmbătă 14 Mai 2011, între orele 11 si 15, oricare potenţial cumpărător poate vizita, simultan, ansamblurile Optima şi Armonia din Titan.

“Cu acest gen de evenimente le oferim posibilitatea clienților de a vizita ansamblurile pe care le reprezentăm pentru a le ușura luarea deciziei de cumpărare. Organizăm evenimente open house pentru că ansamblurile din portofoliul noastru sunt de cea mai bună calitate iar ca oamenii să vadă acest lucru, noi, Be Igloo ii asteptăm cu porțile deschise”(Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo)

Optima și Armonia sunt unele dintre cele mai viabile alternative la blocurile vechi din zonă prin prețurile pe care dezvoltatorii le promovează.

Împreună acestea oferă 350 de locuințe, principalul avantaj al acestora fiind că apartamentele sunt finalizate, astfel că potențialii cumpărători se pot muta imediat și totodată pot vedea ce cumpără, pot vorbi cu oamenii care locuiesc deja acolo, pot vedea parcările și toate condițiile pe care aceste ansambluri rezidențiale le oferă.

Ansamblul rezidențial Armonia cuprinde 262 de locuințe finalizate cu prețuri cuprinse între 54.250 de euro (plus TVA 5%) pentru garsonieră, 71.300 (plus TVA 5%) de euro pentru doua camere,98.500 de euro(plus TVA 5%) pentru trei camere iar Optima , care a finalizat Faza 1 pune la dispoziția clienților 83 de apartamente cu prețuri cuprinse între 52.000 de euro pentru doua camere și 94.000 de euro (plus TVA 5%) pentru trei camere.

Studiile realizate pe piața rezidențială din Bucuresti arată că prețurile locuințelor din Titan sunt cu până la 30% mai mici comparativ cu alte proiecte din diverse zone ale Bucureștiului. În același timp, zona Titan oferă multe parcuri și zone de verdeață, lac, școli, gradinițe, centre comerciale, dar și mijloace de transport în comun care fac legătura cu centrul și cu celelalte zone ale Bucureștiului, dar şi acces către alte orașe din țară.

Titan este una dintre cele mai dinamice zone imobiliare datorită facilităților pe care le are: acces la mijloacele de transport în comun, la centre comerciale și spații verzi.

Până acum s-au vândut în jur de 70% din locuinţele celor doua ansambluri Armonia şi Optima.

Clienţii Be Igloo au ales să achiziţioneze aceste locuinţe pentru utilităţile, confortul şi standardul european de viaţa oferit de acestea. Toate dispun de parcare subterană şi supraterană pe unu şi doua nivele, holuri cu finisaje de marmură, spaţii verzi în interiorul complexului şi standarde internaţionale de protecţie împotriva cutremurelor şi incendiilor. Ca finisaje, pe lângă gresie, parchet, faianţă şi obiecte sanitare, acestea deţin şi bucătarie utilată şi mobilată. În vecinătatea ansamblului, se află retaileri precum Auchan şi Metro,mall-ul Iris Shopping Center, parcul Alexandru Ioan Cuza(fost IOR) la 10 minute distanţa şi mijloace de transport în comun către orice zonă a Bucureştiului.

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: