Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sándor Csepeli a fost numit CEO al CIG România

Sándor Csepeli este noul CEO al CIG România. El îl înlocuieşte în funcţie pe István Kádár, care a acceptat o altă poziţie în cadrul CIG Group, în Ungaria. Sándor Csepeli are o experienţă îndelungată în industria asigurărilor de viaţă, dobândită pe perioada în care a lucrat în România şi Ungaria.

Numirea lui în această funcţie reprezintă o importantă achiziţie pentru CIG România, având în vedere faptul că principalul obiectiv al companiei este să crească activitatea de vânzări.

Înainte de a se alătura echipei CIG România, Sándor Csepeli a fost CSO (Chief Sales Officer) în cadrul ING Asigurări Ungaria, unde s-a ocupat de canalele de distribuţie: forţa de vânzări, brokeri şi bancassurance, de activităţile de suport al canalelor de vânzări şi a organizat traininguri de vânzări. Principala lui responsabilitate a fost să dezvolte distribuţia de tip multi-channel.

Între 2007 şi februarie 2011, Sándor Csepeli a fost Sales Director şi apoi CSO în cadrul ING Asigurări România. În calitate de Sales Director, el a fost responsabil pentru instruirea forţei de vânzări în ceea ce priveşte reforma pensiilor private obligatorii. În calitate de Chief Sales Officer, el a contribuit la abordarea distribuţiei pe mai multe canale, de brokeraj şi bancare, şi a utilizat oportunităţile de vânzare încrucişată prin intermediul forţei de vânzări.

Între anii 1995 – 2007, Sándor Csepeli a ocupat poziţia de Supervisor şi apoi de Managing Director în cadrul ING Asigurări Ungaria. În calitate de Managing Director, el a restructurat departamentul de vânzări, a creat noi divizii (Grupul de gestionare a informaţiilor, Echipa de conservare a poliţelor), a reorganizat operaţiunile de vânzări pe teren, a introdus şi a implementat o nouă structură privind munca pe teren, inclusiv pentru managerii regionali. El a făcut, de asemenea, parte din echipa care a proiectat şi a implementat noul sistem de compensaţii şi bonusurile integrate de productivitate.

Sándor Csepeli a lucrat, între 1991 – 1994, la Ministerul Agriculturii din Ungaria, unde a reprezentat Ministerul în negocierile vizând comerţul cu Slovenia şi Turcia. Sándor Csepeli a absolvit o serie de cursuri de vânzări şi management (LIMRA, Dale Carnegie şi Business Success) şi deţine un MBA de la Universitatea de Ştiinţe Economice din Budapesta.

CIG Pannónia Life Insurance Plc., parte a CIG Group, a fost fondată la finele lui 2007 de către profesionişti în industria asigurărilor de viaţă din Ungaria. Obiectivul principal al companiei este să vândă produse de asigurare care promovează securitatea financiară, concentrându-se pe asigurări de viaţă de tip unit-linked. CIG Pannónia Life Insurance şi-a început activitatea comercială în Ungaria, în mai 2008. Primul pas în ceea ce priveşte expansiunea regională, a fost deschiderea subsidiarei din România, în mai 2009. Mai târziu, în septembrie 2010, a fost demarată activitatea de vânzări în Slovacia, prin intermediul serviciilor transfrontaliere.

În urma uneia dintre cele mai mari oferte publice iniţiale din ultimii ani, care a determinat cel mai mare grup de investitori privaţi să devină acţionari, acţiunile CIGPANNONIA au fost înscrise la Bursa de la Budapesta (BET), în noiembrie 2010. Investitorii au început să tranzacţioneze acţiuni CIGPANNONIA pe Bursa de la Budapesta din 8 noiembrie 2010. Acţiunile CIGPANNONIA au fost incluse în indexul BUX şi indexul BUMIX, începând cu 1 aprilie 2011.

CIG România, parte a CIG Group, a fost fondată în 2009 şi oferă clienţilor săi produse de asigurare de calitate, printr-o reţea de distribuţie mixtă, formată din consultanţi de asigurări de viaţă şi parteneri – brokeri, bănci şi IFN-uri. Compania aplică strategia Blue Ocean şi se concentrează pe nevoile clienţilor, oferind produse şi soluţii de asigurare personalizate.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: