Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASUS P8Z68 și plăcile de bază ROG maximizează capabilitățile chipsetului Intel Z68

ASUS oferă utilizatorilor o nouă gamă de platforme construite pe baza chipset-ului Intel Z68 Express. Seria ASUS P8Z68 și plăcile de bază ROG Maximus IV GENE-Z aduc noi caracteristici de top, prin care fructifică pe deplin performanțele și beneficiile tehnologiei Sandy Bridge. Noile platforme Z68 intregrează mai multe funcții și inovații, menținând la un nivel extrem performanța și fiabilitatea.

ASUS este singurul producător de plăci de bază capabil să integreze în tandem diverse tehnologii noi, încă din momentul lansării modelelor Z68. Printre acestea se evidențiază implementarea universală a comutării grafice LucidLogix Virtu pentru a valorifica capabilitățile Intel Quick Sync Video pentru transcodarea video mai rapidă și performanțele extreme ale celor mai noi plăci grafice de la NVIDIA și AMD. Totodată, tehnologia Intel Smart Response accelerează performanțele hard disk-urilor și reduce consumul de energie.

Tehnologia exclusivă DIGI+ VRM, dezvoltată de ASUS, oferă controlul digital al alimentării pentru a îmbunătăți răspunsul și pentru reglajul fin al parametrilor sistemului. În același timp, facilitatea exclusivă UEFI BIOS furnizează interfața grafică și controlul cu mouse-ul în configurarea BIOS-ului. Aceste caracteristici recomandă plăcile de bază ASUS cu chipset Z68 consumatorilor care vor să beneficieze de potențialul maxim al noilor tehnologii.

Suport complet pentru transcodare video rapidă și comutare grafică
Toate plăcile de bază ASUS Z68 sunt concepute pentru a suporta nativ motorul de virtualizare grafică LucidLogix Virtu, care lucrează împreună cu Intel Quick Sync Video pentru a oferi transcodare video și redare de până la trei ori mai rapide și mai fluide. Acest lucru e obținut instantaneu și fără întreruperi prin comutarea la cerere între grafica integrată Sandy Bridge și placa video dedicată. Grație ingineriei de calitate, seria ASUS P8Z68 și plăcile de bază ROG Maximus IV GENE-Z pot suporta atât plăcile video NVIDIA cât și pe cele AMD, pentru flexibilitate în procesul de comutare grafică automată.

Noile produse cu chipset Z68 sunt livrate cu tehnologia Intel Smart Response. Aceasta utilizează o memorie tampon solid-state, combinând viteza SSD-ului cu spațiul de stocare oferit de hard disk, pentru a micșora timpul de acces și durata de inițializare a sistemului de operare. Noua facilitate reduce de asemenea, perioada de funcționare a hard disk-ului, fapt ce conduce la diminuarea costurilor și a consumului de energie.

Bloc digital de alimentare și un BIOS complet nou
Continuând succesul platformelor ASUS P8P67, noul model bazat pe chipsetul Z68 oferă o gamă consolidată de tehnologii proprietare. DIGI+ VRM stabilește un nou standard privind controlul digital al alimentării, înlocuindu-l pe cel analogic cu cel mai precis reglaj disponibil utilizatorilor de PC-uri. DIGI+ VRM crește durabilitatea, fiabilitatea și potențialul de overclocking, conducând la cea mai eficientă alimentare regăsită pe vreo placă de bază Z68.

ASUS a inclus UEFI BIOS pe Maximus IV GENE-Z și pe seria P8Z68. Fiind un BIOS controlabil cu mouse-ul, intuitiv și ușor de administrat, acesta încorporează modul unic EZ Mode pentru accesul simplu și rapid la sistemul de management. UEFI BIOS oferă chiar posibilitatea de a prioritiza inițializarea unităților la boot-are prin “drag-and-drop”, simplificând procesul pentru începători. UEFI BIOS include suport pentru hard disk-uri cu capacități mai mari de 2.2TB și oferă în timp real informații extinse pentru o experiență de operare avansată.

Chipset-ul Intel Z68 Express este prima platformă care oferă atât overclocking cât și facilități multimedia revoluționare înglobate în cea de-a doua generație de procesoare Intel Core. Suntem încântați să vedem o gamă completă de plăci de bază ASUS Z68 cu suport LucidLogic Virtu, ce permite utilizatorilor să profite de performanța incredibilă a transcodării video cu ajutorul tehnologiei Intel Quick Sync Video, având în același timp suport pentru plăcile grafice high-end ale tuturor brandurilor importante. Utilizatorii se pot bucura de ce e mai bun în ambele tabere”, a afirmat Zane Ball, General Manager al Intel Desktop Platforms.

Prin blocul digital de alimentare DIGI+ VRM, UEFI BIOS, comutatorul grafic universal și transcodarea video rapidă, seria ASUS P8Z68 le permite utilizatorilor să profite din plin de numeroase beneficii exclusive. Suntem mândri să stabilim încă o dată noi standarde prin plăcile de bază Z68, după succesul seriei P8P67”, a declarat Chewei Lin, Vice-Președinte al ASUS Motherboard Business Unit, Open Platform Business Group.

Specificații

Model P8Z68 DELUXE P8Z68-V PRO P8Z68-V Maximus IV Extreme-Z Maximus IV GENE-Z
Procesor Socket LGA1155 pentru a doua generație de procesoare Intel® Core™ i7/ Core™ i5/ Core™ i3
Chipset Intel® Z68 Express
Memorii DDR3 2200(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066MHz*
*În funcție de comportamentul procesorului, modulele de memorie DDR3 2200/2000/1800MHz rulează implicit la DDR3 2133/1866/1600MHz
Design de alimentare DIGI+ VRM 16-faze (12-faze pentru procesor, 4-faze pentru iGPU) ROG Extreme Engine Digi+ ROG Extreme Engine Digi+
Sloturi PCIe x16 3 3 3 4 2
Suport Multi-GPU CrossFireX™/ SLI™ CrossFireX™ /SLI™ CrossFireX™/ SLI™ CrossFireX™/ 3-way SLI™ with NF200 CrossFireX™/ SLI™
Ieșiri video N/A HDMI, DVI-D, RGB N/A HDMI
LucidLogix Virtu™ Da (d-mode) Da (atât d-mode cât și i-mode) Da(d-mode) Da (atât d-mode cât și i-mode)
LAN 1 x Intel® Gigabit LAN
1 x Gigabit LAN
1 x Intel® Gigabit LAN 1 x Intel® Gigabit LAN 2 x Intel® Gigabit LAN 1 x Intel® Gigabit LAN
Audio 8-ch HD, DTS 8-ch HD, DTS 8-ch HD 8-ch HD 8-ch HD, SupremeFX X-Fi 2 built-in
Stocare 4 x SATA 6Gb/s
4 x SATA 3Gb/s
2 x eSATA (1 x PWR eSATA)
4 x SATA 6Gb/s
4 x SATA 3Gb/s
1 x eSATA
2 x SATA 6Gb/s
4 x SATA 3Gb/s
1x eSATA
4 x SATA 6Gb/s
4 x SATA 3Gb/s
2 x eSATA
2 x SATA 6Gb/s
4 x SATA 3Gb/s
2 x eSATA
USB 4 x USB 3.0 (două porturi pe panel, două porturi pe panoul frontal), 12 x USB 2.0 10 x USB 3.0 (8 porturi pe panel, două porturi pe panoul frontal),
9 x USB 2.0
4 x USB 3.0 (2 porturi pe panel, două porturi pe panoul frontal),12 x USB 2.0
Dual Intelligent Processors 2 cu DIGI+ VRM V V V Extreme Engine Digi+
ROG Connect cu GPU TweakIt
ROG iDirect
ROG RC Bluetooth
USB BIOS Flashback
UEFI BIOS Caracteristici
– ROG BIOS Print
– GPU.DIMM Post
– CPU Socket Monitor
Extreme Engine Digi+
ROG Connect cu GPU TweakIt
SupremeFX X-Fi 2 încorporat
GameFirst
UEFI BIOS Caracteristici
– ROG BIOS Print
– GPU.DIMM Post
TPU (comutator pe placă) V V V
EPU (comutator pe placă) V V V
GPU Boost N/A V V
Anunțuri

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: