Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Zboruri directe Constanta – Istanbul, din 15 iunie, cu Carpatair

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intra in operare pe piata Turciei odata cu lansarea de zboruri directe intre Constanta si Istanbul (Atatürk) incepand cu data de 15 iunie 2011. Astfel, Carpatair devine prima companie aeriana care asigura conexiunea intre cele doua orase.

Noua ruta Constanta – Istanbul (Atatürk) va fi operata incepand cu data de 15 iunie 2011, cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana in zilele de miercuri, vineri si duminica, conform orarului de mai jos:

Constanta – Istanbul (Atatürk)                        17:00 – 18:00 (miercuri)

16: 30 – 17:30 (vineri si duminica)

Istanbul (Atatürk) – Constanta                        18:50 – 19: 50 (miercuri)

18:15 – 19:15 (vineri si duminica)

“Intrarea in operare pe Turcia, destinatia Istanbul, vine intr-un moment in care exista oportunitati pentru dezvoltarea de parteneriate intre comunitatile locale de afaceri. Conexiunea directa Constanta – Istanbul asigurata de Carpatair este importanta pentru pasagerii nostri pentru ca umple un gol existent pana acum pe piata. Pentru Carpatair inseamna dezvoltarea la Constanta a celei de-a sasea baze operationale din tara si in acelasi timp intrarea in Turcia, o piata externa noua” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Pentru asigurarea conexiunilor cu orasele din Romania prin HUB-ul Carpatair de la Timisoara, compania opereaza modificari in orarul de zbor pe rutele operate intre Timisoara si Constanta dupa cum urmeaza:

Constanta – Timisoara            07:15 – 08:35 (luni, marti, joi si sambata)

Timisoara – Constanta            15:20 – 16:30 (luni, miercuri si sambata)

Timisoara – Constanta            14:50 – 16:00 (vineri)

Prin introducerea noilor zboruri dintre Constanta – Istanbul, Turcia devine a opta tara de operare Carpatair, dupa Romania, Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Republica Moldova si Ungaria.

Pe parcursul anului 2010 Carpatair a introdus 6 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu 14% fata de anul anterior. Din aprilie 2011, compania si-a largit operatiunile in Iasi, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente. Carpatair opereaza in prezent pe 9 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de 360 zboruri/saptamana spre 26 de destinatii din 7 tari.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 26 de destinatii din 7 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni, Craiova si Iasi.

Reclame

Filed under: Business, Turism, , , , , , ,

One Response

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: