Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Lansare de documentare Discovery Channel in Noaptea Muzeelor 2011

Noaptea Muzeelor 2011, debuteaza la Muzeul National de Geologie cu evenimentul Mediadocs de lansarea colectiei de documentare Discovery Channel „Prin gaura de vierme cu Morgan Freeman”.

Noaptea Muzeelor este un eveniment european la care participa aproape 3000 de muzee din Europa. Lansarea pachetului de documentare Discovery Channel va avea loc sambata 14 mai ora 20.30 in Sala de Conferinte a Institutului Geologic al Romaniei.

`Prin Gaura de Vierme cu Morgan Freeman` isi propune sa exploreze cele mai adanci mistere ale existentei – intrebari care au intrigat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Acest serial uneste cele mai stralucite minti si cele mai bune idei din toate colturile stiintei: ASTROFIZICA, ASTROBIOLOGIE, MECANICA CUANTICA, TEORIA CORZILOR (STRING THEORY) si multe altele – pentru a ne dezvalui extraodinarul Univers.

Acesta lansare este prima din seria de evenimente comune Mediadocs – IGR care se vor desfasura pana la sfarsitul anului 2011. In cadrul acestui parteneriat vor fi lansate peste 100 de noi documentare Discovery Channel.

Anunțuri

Din categoria:Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: