Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Orange lansează în premieră HD Voice

Orange este primul operator care lansează în România HD Voice: sunetul de înaltă definiţie. Acest serviciu inovator oferă clienţilor Orange posibilitatea de a beneficia de o calitate excelentă a sunetului atunci când efectuează sau primesc apeluri.

HD Voice reprezintă o evoluţie majoră a standardelor audio în comunicarea mobilă. Serviciul HD Voice asigură o claritate şi o calitate revoluţionare ale sunetului în timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul în care se află clientul: în trafic, la concert, pe şantier sau pe stadion. Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine şi mai clar, chiar dacă acesta vorbeşte în şoaptă sau se află într-o conferinţă telefonică.

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toţi clienţii Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel naţional, pentru apeluri locale, în aria de acoperire 3G[1] între două telefoane compatibile.

Orange are în portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 şi Nokia N8. Gama de telefoane va fi extinsă în lunile următoare. Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe http://www.orange.ro pentru a verifica dacă şi softul este compatibil. Dacă nu este, îl pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice. Pe site vor găsi tutoriale, noile versiuni de softuri pentru fiecare telefon, o secţiune de întrebări şi răspunsuri, precum şi recomandări pentru dispozitivele compatibile.

Cu noua ofertă best deal de la Orange, clienţii pot achiziţiona smartphone-ul Samsung Galaxy mini compatibil cu HD Voice de la 55 euro şi accesorii la preţuri speciale. Oferta este valabilă până la 31 mai cu un abonament nou de minimum 8 euro şi opţiunea Net Friends, pe 2 ani.

„Ne bucurăm că suntem primul operator din România care poate să le ofere clienţilor o experienţă audio cu adevărat revoluţionară. HD Voice este un serviciu inovator, ce oferă clienţilor Orange o nouă dimensiune a sunetului, de o calitate mai bună, indiferent de intensitatea zgomotului de fundal. Această lansare în premieră în România reprezintă un nou pas pentru punerea în practică a noii viziuni Orange – «today changes with Orange» – prin care ne propunem să simplificam accesul clienţilor noştri la lumea digitală şi să oferim experienţe de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinară, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

În timpul unei convorbiri telefonice prin telefonia clasică sunt preluate 8.000 de secvenţe ale sunetului pe secundă, fiind astfel eliminată o mare parte din spectrul complet de sunete pe care o persoană le aude în timpul unei conversaţii. Noul standard audio – HD Voice – îmbunătăţeşte considerabil această calitate, prin dublarea numărului de secvenţe pe secundă, reuşind să preia 16.000 de secvenţe.

În toate magazinele Orange din reţeaua Orange shop şi Orange store din ţară a fost amenajat pentru clienţi un stand de testare a serviciului HD Voice. Clienţii sunt invitaţi să experimenteze HD Voice şi să afle mai multe detalii, atât în magazinele Orange, cât şi pe site-ul http://www.orange.ro

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: