Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Panasonic Toughbook CF-53 – mai rezistent, mai uşor şi mai flexibil

Panasonic, lider global în domeniul notebook-urilor ranforsate, anunţă lansarea modelului Toughbook CF-53. Toughbook CF-53 va fi comercializat din Iunie. Versiunea standard va costa 1.544 euro plus TVA, iar versiunea Touchscreen 1.999 euro plus TVA.

Notebook-ul este companionul ideal în lucrările pe teren uşor, în deplasările de business, oferind performanţele superioare ale unui desktop dar şi o autonomie de o zi. Fiind un model semi-ranforsat, Toughbook CF-53 poate fi expus la situaţii de mediu mai grele, care ar face inutilizabil un notebook obişnuit.

În noul model de notebook semi-ranforsat sunt reunite atât experienţa de 16 ani a Panasonic în fabricarea acestui tip de computer portabil, cât şi ultimele tehnologii din domeniul IT.

Întreaga serie de notebook-uri Toughbook a fost echipata cu a doua generaţie de procesoare Intel® Core™ i5-2520M vPro™ pentru performanţe operaţionale crescute şi cu motor grafic Intel® Q67 Express Chipset pentru sporirea capabilităţilor multimedia. Ecranul HD LED cu diagonala de 14 inch are un strat anti-reflexie şi anti-strălucire pentru a fi mai uşor utilizat atât în spaţii închise cât şi afară, în aer liber sau la lumina soarelui. Datorită porturilor USB 3.0, utilizatorii pot transfera datele mult mai rapid de pe medii de stocare externe compatibile USB 3.0.

Toughbook CF-53 este cu 15% mai uşor şi cu 5% mai subţire decât generaţia anterioară şi este prevăzut cu un mâner special care facilitează transportul său. Ideal pentru a fi utilizat în companiile mici şi mijlocii sau în teren, CF-53 este proiectat conform criteriilor utilizate în standardele militare, ceea ce presupune că este în continuare funcţional după ce este scăpat de la înălţimi de până la 76cm sau după ce este expus la vibraţii şi umiditate. Atunci când este utilizat pe teren, Toughbook CF-53 face faţă cu uşurinţă loviturilor şi zgârieturilor de zi cu zi datorită carcasei din magneziu, balamalelor din oţel, a sistemelor de protecţie la impact în cazul componentelor-cheie precum ecranul şi hard-discul, demonstrandu-si rezistenta si la apa (în cazul tastaturii).

Toughbook CF-53 este echipat cu modul 3G Ericsson -F5521GW- HSPA+ (DL: 21 Mbps), wireless ready connection manager şi opţional funcţia Wake On Wireless* asigurând astfel tuturor celor ce lucrează de la distanţă, o conectivitate permanentă.  Cu chipset-ul Intel® QM67 Express este disponibilă şi funcţia anti-furt.

Porturile clasice nu lipsesc din echiparea noului model, notebook-ul fiind prevăzut pentru mai multă flexibilitate cu un conector serial sau două sloturi PC Card (doar în versiunea pentru domeniul auto) şi al doilea port LAN, făcându-l ideal pentru a fi utilizat pentru diagnosticări în industria auto.

*necesită preconfigurare şi suport special.

În plus faţă de modelul Standard, CF-53 vine cu alte două versiuni.

 

CF-53 Touchscreen

Modelul Toughbook CF-53 Touchscreen este proiectat pentru cei care au nevoie de o interfaţă tactilă pentru introducerea de date când lucrează de pe teren, în lumina soarelui. Unitatea include un ecran HD în format lat, tactil, cu luminozitate mare şi polarizor circular pentru a minimiza reflexia razelor solare. Tehnologia Panasonic CircumLuminTM ajută la o mai bună vizibilitate, în toate condiţiile de mediu. Notebook-ul vine totodată cu o opţiune de iluminare din spate a tastaturii astfel încât aceasta poate fi folosită şi într-un mediu mai întunecat.

CF-53 Automotive

Toughbook CF-53 Automotive este proiectat pentru a fi utilizat în activităţile de cercetare şi dezvoltare din industria auto. Beneficiind de porturi optimizate, două sloturi PC Card şi respectând standardele din industrie, modelul poate fi adaptat uşor pentru a răspunde cerinţelor variate ale tehnicienilor auto.

Flexibilitate şi personalizare sporite datorită opţiunilor speciale

Pentru a spori flexibilitatea şi pentru a conferi o libertate mai mare în personalizarea configurărilor, Toughbook CF-53 vine cu o serie de opţiuni speciale. Portul USB ranforsat tip “Fischer” sau hard-discul rezistent la temperaturi sub zero grade fac din CF-53 un notebook mai rezistent pentru a fi utilizat în medii exterioare. Bateria opţională de mare capacitate “road warrior” cu 9 celule şi 92Wh poate asigura utilizatorilor aflaţi mai mult în deplasare o autonomie a laptopului de o zi, fără să fie nevoie de reîncărcare.

Alte opţiuni precum camera web frontală, tastatura iluminată din spate şi slotul cu configurare flexibilă* furnizează un confort sporit în privinţa capacităţii de configurare personalizată în funcţie de proiectul în care este utilizat notebook-ul.

*vă rugăm discutaţi cu consultantul de vânzări de la Panasonic.

În plus faţă de aplicaţiile software de securitate furnizate de Panasonic, PC-ul poate fi echipat cu o unitate opţională smartcard, capacitatea de a recunoaşte amprenta şi o aplicaţie de management în caz de furt.

“Toughbook CF-53 combină performanţa, rezistenţa şi accesibilitatea într-un model unic pe care îl poţi utiliza la fel de bine indiferent dacă lucrezi de acasă, într-o organizaţie mică ori mare, în interior sau afară, în atelierul din garaj sau din avion. Datorită capacităţii de a susţine o varietate mare de operaţiuni în diferite medii, dar şi preţului accesibil pentru un laptop cu design certificat MIL-STD, ne aşteptăm să devină cel mai bine vândut model de notebook semi-ranforsat din Europa”, spune Stephen Yeo, European Marketing Director la Panasonic Toughbook.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: