Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Tableta HTC Flyer, disponibila în Europa

HTC, lider global în inovație mobilă și design, anunță că primul său tablet PC, HTC FlyerTM, este disponibil în magazine începând cu data de 12 mai. Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G și WiFi oferă o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB, și va avea un preț de vânzare de 649 €.

Prin îmbinarea tradiției în design premium specific HTC cu cea mai recentă versiune a experienței de utilizator HTC Sense acum regândită pentru tablete, HTC Flyer combină interacțiunea prin atingere și stylus cu suportul pentru conectivitatea 3G și WiFi sau exclusiv WiFi. Pe lângă disponibilitatea în magazine, fanii HTC vor putea să comande tableta Flyer direct de pe site-ul HTC.com.

Florian Seiche, Președinte HTC EMEA: “Suntem încântați de reacțiile pozitive primite pentru HTC Flyer încă de la prezentarea acestuia în luna februarie și suntem încântați să îl facem disponibil pe toate piețele importante din zona EMEA. HTC Flyer este cu totul diferit de oricare alt tablet PC de pe piață și suntem nerăbdători să aflam despre interacțiunea dintre utilizatori și HTC Flyer în viața de zi cu zi, pentru rezolvarea sarcinilor de lucru, cat si pentru divertisment.’’

Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G și WiFi oferă o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB, și va avea un preț de vânzare de 649 €. O a doua variantă va fi disponibilă pentru 499 € și oferă conectivitate WiFi și memorie de 16 GB cu posibilitate de extindere. Ambele versiuni vor include HTC Flyer Magic Pen, compatibil cu tehnologia HTC Scribe, o alternativă la interacțiunea tactilă.

Începând cu data de 16 mai, HTC Flyer va fi disponibil în următoarele zone, atât direct în magazine cât și prin HTC.com: România, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Grecia, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Republica Cehă, Ungaria și Polonia.

Design și performanță premium

Deși cântărește mai puțin decât o carte, datorită carcasei din aluminiu, HTC Flyer reflectă eleganța și calitatea construcției pentru care HTC este recunoscut în industria smartphone-urilor. Cu un ecran tactil de 7 inch, procesor foarte rapid de 1,5 Ghz și capacități de transfer de date la viteze mari, HTC Flyer este ideal pentru cei care își doresc un tablet compact, dar extrem de puternic.

HTC Sense pentru Tablet

Experiența HTC Sense regândită pentru HTC Flyer surprinde și încânta utilizatorul prin ecranul de start 3D. Asemănător experienței demonstrate prin modelul HTC Sensation, un carusel unic de widget-uri plasează conținutul și informațiile esențiale în centrul vizual al utilizatorului și oferă navigare online fără compromisuri datorită suportului Flash 10 și HTML 5.

Tehnologia HTC Scribe

HTC Scribe inaugurează o serie de inovații integrate care simplifică modul de preluare a notițelor, de semnare a contractelor, desenarea sau chiar scrierea pe o fotografie sau pe o pagină web. Preluarea notițelor a intrat pentru prima dată în era smart odată cu sincronizarea scrisului de mână direct pe ecran cu înregistrarea audio Timemark. Prin atingerea unui cuvânt din notițe, utilizatorul poate consulta înregistrarea audio corespondentă, exact de la momentul scrierii respectivului cuvânt, simplificând descifrarea unor adnotări mai puțin lizibile.

Notițele sunt integrate și cu calendarul, astfel încât atunci când se declanșează un reminder pentru o nouă întâlnire, utilizatorului i se oferă opțiunea începerii unei notițe noi, iar în cazul întâlnirilor recurente, se poate continua sesiunea de adnotare din punctul final al întâlnirii precedente. O nouă premieră în industrie, disponibilă prin HTC Flyer, o reprezintă sincronizarea integrată cu Evernoteä, aplicația și serviciul cel mai popular pentru preluarea de notițe.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: