Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Best Distribution deschide primul Concept Store dedicat jocurilor video

Best Distribution a deschis primul Concept Store din România dedicat jocurilor video. Investiţia se ridica la aproximativ 50 de mii de euro, iar locaţia concept store-ului a fost aleasă în centrul Bucureştiului, în zona Unirii.
„Am gândit GameShop.ro concept store ca pe un loc de testare a jocurilor video şi a tuturor platformelor disponibile la acest moment în România. Am numit locaţia GameShop.ro concept store – The Ultimate Gaming Experience pentru că intenţionăm să oferim gamerilor, dar şi celor care vor să afle mai multe despre jocurile video o bază completă de informaţii şi de testing pe această temă”,  declară Andreea Allardin, Director general Best Distribution.

Cele mai noi titluri ale publisherilor pe care Best Distribution îi reprezintă în România – Electronic Arts, Activision Blizzard, UBISOFT, Take 2 Interactive, Namco Bandai Partners, Square Enix, Warner Bros şi alţii – vor putea fi testate chiar în ziua lansării de către cei prezenţi în Concept Store. „Dincolo de raţiunile de business ale deschiderii unei asfel de locaţii, GameShop.ro concept store este un loc de educaţie în privinţa consumului de jocuri video. Vrem ca tinerii să vadă şi să testeze jocuri video originale, pe platforme de ultimă generaţie”, declară Andreea Allardin.

Cumpărarea de jocuri video din GameShop.ro Concept Store se face exclusiv prin intermediul site-ului dedicat GameShop.ro, Concept Store-ul fiind doar un spaţiu de experienţă gaming şi nu magazin de vânzări de jocuri sau accesorii. GameShop concept store este un <<contraspatiu comercial>>, unde a fost creată o realitate paralelă în care normalul este inversat.

„ În GameShop.ro store ne vom relaxa,  vom socializa şi ne vom regăsi în ideea de gaming. Punem la dispoziţia celor prezenţi un spaţiu dinamic, cu zone distincte  – PLAY/ PAUZA/STOP. PLAY este zona de console, marcată cu verde. PAUZA este zona de experimentat şi de discuţii, marcată cu albastru, iar STOP este gândită pentru recepţie şi este marcată cu roşu”, descrie Andreea Allardin.

Succesul acestui „consilier” specializat in jocuri video poate atrage după sine multiplicarea sa şi în alte oraşe din ţară. „Ne aflăm în faţa unei experienţe unice la nivelul Europei de Sud-Est. GameShop.ro concept store este un spaţiu dedicat jocurilor video care poate fi exportat şi în alte ţări unde CD Media este prezentă”, declară Jamas Spiros, fondator CD Media.

Sony Central and South East Europe, Romania este sponsor al GameShop.ro Concept Store, furnizând televizoare BRAVIA de 46 de inci EX 402 pentru o experiență de gaming completă.

Reclame

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: