Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Bilete de avion Blue Air in rate, numai prin CardAvantaj!

Blue Air ofera acum pasagerilor si posesorilor de CardAvantaj oportunitatea achiziţiei de bilete şi servicii, în rate şi fără dobândă. Vacanta ta nu trebuie sa mai astepte! De azi poti achita biletele Blue Air in rate prin intermediul cardului de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank. Astfel, destinaţii populare precum Paris, Londra, Roma sau Barcelona devin mai accesibile ca oricând!

Rezerva acum bilete cu preturi incepand de la 14.99 euro* pentru orarul de vara si iarna 2011-2012, iar plata in rate o poti face online, pe www.blueairweb.com, sau la Agentia Blue Air din Aeroportul Baneasa.

Sherif Ussama, CEO al Blue Air, declară că noul card consolidează politica Blue Air de a recompensa clienţii de smart flying.

„Pentru Blue Air, noua posibilitate de achizitionare a biletelor ofera clientilor nostri o mai mare flexibilitate in calatoria cu avionul. Avand in vedere situatia economica la nivel mondial, suntem convinsi ca pasagerii Blue Air nu vor fi nevoiti sa renunte la vacanta mult dorita folosind beneficiile CardAvantaj.”

Credit Europe Bank este prima bancă din România care a facilitat cumpărarea de servicii de transport aerian în rate fără dobândă prin intermediul CardAvantaj. Acum am ales să trasferăm această facilitate şi în online. Serviciul este unul inovator considerând că platforma prin intermediul căreia se efectuează tranzacţiile este internă, a Credit Europe Bank. Salutăm parteneriatul cu Blue Air şi ne bucurăm că portofoliul       online al CardAvantaj este completat cu un produs modern şi atractiv”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Banking Sales, Credit Europe Bank.

Puteti achita biletele de avion in maxim 3 rate, fara dobanda**.

 

Pentru a achizitiona online bilete prin CardAvantaj, veti parcurge aceeasi pasi de rezervare a biletelor, iar la metoda de plata veti avea optiunea “CardAvantaj”. Aici veti putea alege numarul de rate (1-3) si veti fi directionat catre site-ul Credit Europe Bank pentru a introduce datele cardului.

Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul Credit Europe Bank, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

*pret per segment, taxe incluse, locuri limitate;

**pentru plata integrala a ratei lunare.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: