Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carpatair reintroduce pentru sezonul de vara zborul direct Bucuresti-Verona

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, reintroduce pentru sezonul de vara 2011 zborurile directe Bucuresti (Otopeni)-Verona. Zborurile directe Bucuresti (Otopeni) – Verona vor fi operate in perioada 14 iulie – 15 septembrie, cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana in zilele de marti, joi si sambata, conform orarului de mai jos:

Bucuresti (Otopeni) – Verona                                     19:35 – 20:45 (marti, joi si sambata)

Verona – Bucuresti (Otopeni)                                     21:15 – 00:15 (marti, joi si sambata)

„Reluarea zborurilor directe Bucuresti-Verona raspunde nevoii crescute de calatorie in perioada urmatoare, Italia reprezentand in continuare cea mai importanta piata pentru Carpatair. Prin re-introducerea zborului Bucuresti (Otopeni) – Verona, ne consolidam pozitia de lider pe aceasta piata, ajungand la o operare totala de 144 zboruri one-way/saptamana (72 frecvente) pe 8 destinatii” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Zborul direct Bucuresti – Verona a fost introdus pentru prima data in operare in luna mai 2010, facand parte din strategia de dezvoltare a bazelor operationale din tara prin introducerea de zboruri externe  directe. In prezent, Carpatair are 9 baze operationale in tara, dintre care 4 au zboruri directe spre Italia, iar celelalte pot accesa destinatiile din Italia prin transfer via Timisoara.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus 8 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aprox. 14% fata de anul 2009. Din aprilie 2011, compania si-a largit operatiunile in Iasi, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente. Carpatair opereaza in prezent pe 9 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de 360 zboruri/saptamana spre 26 de destinatii din 7 tari.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Anunțuri

Filed under: Turism, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: