Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Visa a fost desemnată „Cea mai de încredere marcă” de carduri din România

Visa a fost aleasă „cea mai de încredere marcă de carduri de credit” în cadrul studiului internaţional realizat de revista Reader’s Digest în rândul abonaţilor săi din Europa. Visa a fost desemnată „Marcă de Încredere” în domeniul cardurilor în 14 ţări, inclusiv România.

„Pentru al unsprezecelea an consecutiv, cititorii Reader’s Digest au votat Visa drept cea mai de încredere marcă de carduri de credit din Europa,” a declarat Cătălin Creţu, Director General, România, Visa Europe. „Visa este una dintre cele mai renumite şi respectate mărci din lume, iar această distincţie reprezintă un feedback important din partea posesorilor de carduri. În aceste momente de dificultăţi economice, în special, când încrederea în numeroase mărci a avut de suferit, clienţii ne-au oferit o satisfacţie deosebită continuând să poziţioneze, cardurile noastre de debit și de credit drept cele mai de încredere carduri.”

Visa Europe îşi menţine estimarea de creştere de două cifre în 2011, tranzacţiile procesate în primul trimestru înregistrând o creştere de 22,6% faţă de anul precedent, cu o creştere de bază de 10,6%. Se continuă astfel tendinţa de creştere raportată de Visa Europe în luna ianuarie a acestui an privind rezultatele financiare din 2010, când a anunţat şi investiții în tehnologii de plată în valoare de 1 miliard de euro de la înfiinţarea Visa Europe în 2004.

Astfel, Visa Europe va investi anual 100 milioane euro în vederea lansării plăţilor mobile şi a noii extinderi pe segmentul comerţului electronic.

Studiul Reader’s Digest privind cele mai de încredere mărci europene analizează o gamă largă de categorii de produse, de la analgezice la electrocasnice şi carduri. După identificarea celor mai de încredere mărci, participanţii la studiu le evaluează pe baza următoarelor criterii: calitate, valoare, imagine şi înţelegerea nevoilor clienţilor.

Studiul s-a bazat pe chestionare cu întrebări deschise trimise prin poştă către 33.000 de persoane din 16 ţări europene, inclusiv Croaţia şi Slovenia (nou intrate în grup, în 2011). În România, chestionarul a fost trimis unui număr total de 7.000 de persoane, iar rata de răspuns a fost de 21,4%.

În Europa, sunt 427 milioane carduri Visa de debit, credit şi business. La sfârşitul anului încheiat în decembrie 2010, cardurile Visa au fost utilizate pentru plăţi şi retrageri de numerar evaluate la 1,6 mii de miliarde EUR. 12,5% din cheltuielile din Europa au fost făcute cu un card Visa şi peste 70% din aceste tranzacţii au fost realizate pe carduri Visa de debit.

Visa Europe este deţinută şi condusă de cele 4.000 bănci membre din Europa, care a fost încorporată în iulie 2004. În octombrie 2007, Visa Europe a devenit independentă de noua corporaţie globală Visa Inc., cu o licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa.

Fiind o organizaţie europeană, este capabilă să răspundă rapid la cerinţele specifice pieţei bancare europene şi clienţilor – deţinători de carduri şi comercianţi, şi să împlinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

Visa are cea mai mare acceptare la nivel global şi Visa/Plus este una dintre cele mai mari reţele de ATM-uri din lume care furnizează numerar în monedele naţionale a peste 200 de ţări.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: