Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– 3D la tine acasă: prima transmisiune TV live din România

Panasonic, Federaţia Franceză de Tenis (FFT) şi Eurosport anunţă că ediţia de anul acesta a Openului Francez de Tenis, Roland Garros, va fi transmisă live în format 3D în casele europenilor (cu exceptia Franţei). Ca urmare a succesului transmisiunii 3D din cadrul turneului în magazinele din Europa, Panasonic şi FFT au reînnoit şi au extins parteneriatul şi pentru ediţia din 2011. Astfel,  telespectatorii se vor putea bucura de partidele de tenis din cadrul turneului în direct şi în format 3D chiar în propriile lor locuinţe.Panasonic România va transmite meciurile live în format 3D în 17 magazine din întreaga ţară. Pasionaţii de tenis români vor putea trăi emoţiile alături de spectatorii din tribune urmărind meciurile în format tridimensional  pe noile televizoare 3D VIERA: VT30, G30, ST30 sau DT30.

În paralel, pentru prima dată în România, un operator de cablu, UPC, va transmite live 3D meciurile de tenis din cadrul Grand Slam-ului pentru telespectatorii de acasă care au televizoare 3D.

Laurent Abadie, preşedinte şi CEO Panasonic Europa, a declarat: “De-a lungul anului trecut o gamă largă  de produse 3D a devenit disponibilă; a fost creat din ce în ce mai mult conţinut; noi canale 3D au fost lansate, este evident că 2011 este anul în care această tehnologie revoluţionara va deveni dominantă. Am colaborat îndeaproape cu FFT pentru a ne asigura că în 2011, cât mai mulţi fani ai tenisului pot trăi experienţa emoţionantă de a fi la turneu, în propriile lor case, prin intermediul formatului 3D.”

“Pentru a ne asigura că avem suficient conţinut disponibil astfel încât să putem satisface cerinţele consumatorilor în ceea ce priveşte programele 3D, Panasonic lucrează în strânsă legătura cu Eurosport şi alţi distribuitori din Europa. Open-ul Francez de tenis este exemplul perfect pentru a demonstra că aceste parteneriate pot funcţiona pentru a oferi un conţinut de excepţie. Suntem furnizorii oficiali ai turneului iar calitatea produselor noastre 3D va fi pusă în evidenţă, începând cu transmisiunile 3D până la ecranele 3D VIERA, care vor fi amplasate la faţa locului astfel încât spectatorii de la turneu să poată trăi experienţa 3D.”

Parteneriatul dintre Panasonic, Eurosport ţi FFT este menit să ofere transmisiuni în direct, în format 3D, către consumatorii din Europa (cu excepţia Franţei), astfel încât iubitorii sportului să se poată bucura la maxim de meciurile de tenis datorită imaginilor tridimensionale livrate de televizoarele 3D chiar în casele acestora.

Laurent-Eric Le Lay, preşedinte şi CEO al Grupului Eurosport, a adăugat: “Eurosport este determinat să ofere fanilor  cea mai bună experienţă în ceea ce priveşte divertismentul sportiv. Aducând Open-ul Francez de Tenis în direct şi în format 3D direct în locuinţele consumatorilor este cea mai bună modalitate prin care putem demonstra modalitatea în care combinaţia dintre conţinutul convingător şi noua tehnologie intensifică în mod covârşitor vizionarea sporturilor. Suntem încântaţi să reînnoim parteneriatul nostru cu Panasonic şi cu Federaţia Franceză de Tenis pentru a face din vizionarea în 3D a sporturilor o activitate preferată de europeni.”

Michel Grach, Director Media şi Sponsorizare al Federaţiei Franceze de Tenis, a declarat: “Roland Garros este unul dintre evenimentele sportive internaţionale cu cea mai lungă istorie din lume. Suntem hotărâţi să inovăm în mod continuu pentru a ne asigura că fanii tenisului din Europa pot trăi experienţa cea mai apropiată în comparaţie cu cei care se află chiar la faţa locului în Paris pentru a vedea acest eveniment extraordinar. Din feedback-ul pozitiv obţinut din vizionările în magazine anul trecut, este evident că tehnologia 3D recrează cu adevărat atmosfera emoţionantă de a fi la faţa locului, chiar şi pentru cei de acasă din faţa televizorului. Lucrând îndeaproape cu parteneri experţi în tehnologie aşa cum sunt Panasonic şi Eurosport, suntem încântaţi să putem oferi ediţia din acest an a turneului ÎN DIRECT şi în format 3D consumatorilor acasă şi astfel să dăm posibilitatea persoanelor care nu pot fi la faţa locului să simtă emoţia unui asemenea eveniment. Va adăuga o nouă dimensiune la ceea ce promite să fie un eveniment sportiv incredibil.”

Ediţia din 2011 a Open-ului Francez de Tenis, care are loc în perioada 22 mai – 5 iunie, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive la nivel mondial.

Pasionaţii de tenis care nu au un televizor capabil să livreze imagini 3D vor putea vedea transmisiunile 3D live în 17 magazine din întreaga ţară, unde Panasonic pune la dispoziţie televizoare 3D pentru urmărirea partidelor.

Lista magazinelor unde se vor face transmisii 3D live din cadrul Roland Garros:
e-Mag Bucureşti
T&T Cosulting Bucureşti
Mezamir Oradea
Iproret – HD Zone Bucureşti
Helios Focşani
Media Galaxy Mall Vitan Bucureşti
Media Galaxy Feeria Bucureşti
Media Galaxy Constanţa
Media Galaxy Felicia Iaşi
Media Galaxy Braşov
Domo Feeria Bucureşti
Domo Polus Cluj – Napoca
Domo – MG115 Timişoara
Cora Pantelimon    Bucureşti
Cora Lujerului Bucureşti

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: