Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– A inceput Siemens “Amazing” Race!

Siemens Romania si agentia Pi2 PR au dat astazi startul primei competitii de tip “Amazing Race” din Romania. Intre 23-27 mai, 3 echipe de bloggeri pornesc intr-o intrecere prin 8 orase din tara, parcurgand un traseu de aprox. 1700 km pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila.

„In numai doua saptamani de teasing proiectul Siemens “Amazing” Race a atras o audienta de peste 100.000 de utilizatori online, conform ZeList. Avem astfel incredere ca prin utilizarea instrumentelor de social media vom reusi sa crestem interesul si gradul de informare al publicului cu privire la solutiile de dezvoltare durabila disponibile prin tara” declara Dan Santimbreanu, Head of Corporate Communications, Siemens Romania.

Cele 3 echipe de bloggeri formate din Bobby Voicu, consultant in social media, Alex Radescu, blogger pe tehnologie si Nebuloasa (Oltea Zambori), blogger generalist, s-au aliniat la locul de start al competitiei – Spitalul Clinic Coltea din Bucuresti – primul check point din cadrul Siemens “Amazing” Race. Aici au intampinat si prima proba pe care au trebuit sa o solutioneze pentru a putea urma mai departe traseul competitiei catre a doua locatie cheie.

Pe parcursul celor 5 zile de intrecere, echipele trebuie sa treaca prin 8 check points din 8 orase. “Traseul poate fi parcurs doar cu sprijinul fanilor din online care ofera bloggerilor solutiile pentru rezolvarea probelor din cadrul intrecerii. Intregul mecanism Siemens “Amazing” Race a fost gandit astfel incat informatia despre tehnologiile verzi sa vina din partea fanilor din mediul online, stimulandu-i sa se informeze pe acest subiect si sa poarte mai departe informatia in online”  a adaugat Santimbreanu.

Prin aceasta campanie, Siemens isi propune nu doar sa informeze publicul cu privire la existenta solutiilor de dezvoltare durabila, ci sa-l implice efectiv in procesul  de constientizare a  necesitatii adoptarii acestora.

Traseul campaniei va cuprinde urmatoarele orase: Bucuresti, Sinaia, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Moldova Noua si Timisoara. In cadrul fiecarui oras (check point), echipele trebuie sa descopere solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.

Reclame

Filed under: Altele, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: