Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– AKTA oferă clienților televiziune HD prin cablu

Digital Cable Systems S.A, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de telecomunicații din România, anunță lansarea pachetului de televiziune prin cablu AKTA HD, în urma unei investiții de 100.000 euro. Astfel, abonații vor avea, pentru început, acces la televiziune full HD pentru posturile PRO TV, Sport.ro, TVR, respectiv History, urmând ca această ofertă să crească în viitorul apropiat.

Prețurile pachetelor sunt de 10 lei, cu o reducere de 50% pentru clienții AKTA Digital Total Pack, respectiv de 20 lei, cu o reducere de 25%, pentru ceilalți abonați AKTA Digital Start.

Televiziunea High Definition oferă o îmbogățire a detaliului de până la 5 ori față de standardul obișnuit, alături de un sunet Stereo Surround.

“Apetitiul consumatorilor pentru televizoare de ultimă generație, LCD sau plasmă, compatibile HD, demonstrat de cele mai recente studii de piață, ne-a determinat să lansăm pachetul AKTA HD. Televiziunea HD iese tot mai mult dintr-o zonă de nișă localizată geografic în oraşele mari și se extinde. Dezvoltarea a fost determinată de creșterea numărului de programe disponibile în acest format cât şi de preţul tot mai accesibil al abonamentelor,” declară Dinu Malacopol, CEO DCS.

La sfârșitul lui 2010, DCS  avea un număr de 180.000 de abonați la servicii de cablu analogic și digital.

Înființat în 2005, la inițiativa mai multor antreprenori din domeniul telecom din România, și beneficiind de o investiție substanțială în anul 2007 din partea fondului de investiții Pinebridge New Europe Partners II, grupul DCS a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii de pe piaţa autohtonă. Compania oferă servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, soluții de transmisiuni date și acces Internet, precum și telefonie fixă, atât pe segmentul business cât și pe cel al clienților rezidențiali, pe piaţa din România.

Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA – adresat în exclusivitate consumatorilor individuali, și Dial Telecom – unul dintre cei mai importanți ofertanți de servicii de acest tip pe segmentul business.

Dial Telecom este prezentă pe piața de telecomunicații din România începând cu anul 2001, ca subsidiară a Dial Telecom Cehia, fiind apoi preluată, în 2007, de grupul Digital Cable Systems. În prezent, Dial Telecom este operatorul preferat de companii pentru servicii integrate de comunicații electronice: telefonie fixă, acces Internet, soluții de date și colocare servere.

Toate serviciile Dial Telecom sunt furnizate cu eficiență și promptitudine sub conceptul ”one-stop-shopping”, în sistem ”la cheie”, susținând deviza companiei ”Tehnologie cu față umană”. Pentru calitatea serviciilor oferite, Dial Telecom a obținut certificarea ISO 9001.

Reclame

Filed under: IT&C, Media, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: