Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Peste 1.600 de romani au donat 2% din impozitul pe venit pentru Fundaţia CliniClowns România

Fundaţia CliniClowns România, al cărei scop este îmbunătăţirea vieţii copiilor spitalizaţi, a incheiat campania de strângere de fonduri “Terapie prin zâmbet pentru copiii spitalizaţi” 2011.In urma centralizarii formularelor primite, CliniClowns Romania a adunat peste 1600 de formulare de redirectionare a 2% din impozitul pe venit către o fundaţie sau o organizaţie.

Comunicarea campaniei de redirectionare a 2% a fost adresata atat publicului larg prin actiuni de BTL si spot TV, cat si marilor companii de pe piata romaneasca, prin direct mailing catre departamentele de HR, Marketing si Comunicare. In urma acestei campanii fundatia CliniClowns a primit 135 de formulare din partea angajatilor OTB Bank, reprezentand un echivalent estimat a 5000 de euro.

“Multumim tuturor celor care au ales sa sustina Terapia prin zambet in randul copiilor spitalizati. Alegerea lor de a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre CliniClowns Romania ne da incredere ca munca noastra este apreciata si demonstreaza faptul ca nimic nu este comparabil cu zambetul copiilor, mai ales cand acestia sunt in suferinta; , toate fondurile obtinute din redirectionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat in anul 2010 vor ajuta la extinderea si sustinerea activitatii in cele mai mari orase ale tarii”, a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager CliniClowns Romania.

CliniClowns si-a inceput activitatea in Romania in anul 1995, la initiativa dr. Alexandra Zugravescu, functionand ca proiect sub egida UNITER si cu sprijinul Fundatiei CliniClowns Olanda in calitate de sponsor principal.

In anul 2008, CliniClowns s-a transformat in Fundatia CliniClowns Romania, fundatie non-profit de sine statatoare ce isi continua activitatea in patru spitale din Bucuresti (Grigore Alexandrescu, IOMC, Fundeni si Budimex), iar din luna decembrie a anului 2009 si in Brasov.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: