Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sonae Sierra ofera servicii de inchiriere pentru centrul comercial Magnolia din Brasov

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, a încheiat un Contract de Servicii de Închiriere cu centrul comercial Magnolia, una dintre cele mai importante destinaţii comerciale din oraşul Braşov. Deţinută de către compania Miller Developments, una dintre companiile imobiliare de top din Marea Britanie, centrul comercial Magnolia are o suprafaţă totală închiriabilă de 7.600 m2 şi a fost deschis în luna noiembrie 2006.

Fiind situat în cartierul Răcădău, centrul comercial Magnolia oferă o gamă largă de produse şi servicii cum ar fi: electrocasnice, îmbrăcăminte, cosmetice, farmaceutice şi restaurante. Printre clienţii centrului comercial se numără mărci de renume, cum ar fi: Carrefour, United Colors of Benetton, Domo, House of Art, Leonardo şi Mondex.

Compania noastră a mai avut şi alte colaborări fructuoase cu Sonae Sierra în ultimii 12 ani, pentru diferite proiecte, atât în Portugalia, cât şi în Spania. Astfel, ne bucură faptul că Sonae Sierra ne va asista în consolidarea mixului de magazine pentru proiectul din România. Colaborarea cu Sonae Sierra subliniază atât încrederea pe care le-o acordăm ca şi furnizor de servicii, cât şi angajamentul nostru de a îmbunătăţii constant centrul comercial Magnolia.”, a declarat Neil Johnston, Director Miller Developments.

Serviciile de închirirere furnizate de către Sonae Sierra vor avea ca obiectiv îmbunătăţirea mixului de magazine şi aducerea de noi chiriaşi în centrul comercial, consolidând în acelaşi timp poziţionarea centrului comercial ca fiind una dintre principalele destinaţii comerciale din Braşov.

Sonae Sierra îşi măreşte constant portofoliul de centre comerciale pentru care oferă servicii de închiriere. În prezent oferim chiriaşilor peste 196.000  m2 suprafaţă totală închiriabilă în România, acest total referindu-se atât la portofoliul propriu de centre comerciale, cât şi la centrele comerciale deţinute de către terţi. Această creştere a portofoliului subliniază eforturile companiei de a oferi pieţei locale oportunităţi de calitate pentru a susţine planurile de creştere ale chiriaşilor într-o piaţă care înregistrează o creştere rapidă şi care prezintă semne pozitive de creştere. Pe de altă parte, acest contract confirmă calitatea serviciilor oferite de către Sonae Sierra şi rezultatele sale concrete.”, declară Vitor Nogueira, Sonae Sierra Managing Director of Property Management pentru România, Grecia şi Italia.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: